Motivele pentru care site-urile de ruletă online sunt atât de profitabile

NewMoney 19/10/2020 | 14:59 Fapt Divers
Motivele pentru care site-urile de ruletă online sunt atât de profitabile

Ruleta unul dintre cele mai iconice jocuri de noroc din toate timpurile este unul dintre cele mai profitabile jocuri pentru cazinourile online. Iată de ce!

Cu o existență de peste 300 de ani, Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou. Ușor de învățat și de jucat, Ruleta este prima alegere pentru majoritatea jucătorilor. Odată cu introducerea ei la cazinourile online, ruleta a devenit jocul predominant, cu un număr mare de vizitatori. Informații despre cele mai bune site-uri de Ruletă din România găsiți pe această pagină!

Cazinourile din Monte Carlo, Las Vegas sau filmele cu tematică de cazinou, întotdeauna afișează imagini cu o mulțime de oameni adunați în jurul unei mese de ruletă, care se bucură la fiecare bilă aruncată. Elementele precum, socializare, veselie și glamour, care atrag noi clienți la masa de ruletă, lipsesc la site-uri de ruletă, astfel, cum se face că ele sunt așa de profitabile?

Casa câștigă întotdeauna

Industria jocurilor de noroc are un moto foarte clar, Casa câștigă întotdeauna. Cum un cazinou online este o afacere și nu activitate caritabilă, acesta are un plan conceput pentru profitabilitate. Primul despre care vom vorbi este Avantajul casei, un profit sigur de la fiecare pariu făcut la unul din jocurile sale. Avantajul Casei variază de la un joc la altul iar dintre jocurile de masă, Ruleta este exact jocul cu cel mai mic RTP pentru jucător.

La jocurile de Ruletă, cea mai mare plată pentru un pariu cu un singur număr este de la 36 la 1. Dar, trebuie să specificăm că sunt variații diferite de Ruletă, care au si 0, Ruleta Europeană și cea Franceză ​și 00, pentru Ruleta Americană. Teoretic, șansele jucătorului de a câștiga sunt 37 la 1 sau 38 la 1, nu 36 la 1.

Avantajul Casei reprezintă profitul brut mediu pe care cazinoul se poate aștepta să îl obțină în mod fiabil din fiecare joc. La jocurile cu un mai mic avantaj al casei, operatorul are un profit de aproximativ 1% până la 2%, pe când la alte jocuri, poate obține profituri de până la 15% până la 25% sau mai mult.

Ruleta Americană este cel mai bun exemplu, unde adăugarea unui buzunar extra, 00, ridică marginea Casei. La această variație, avantajul cazinoului este 5,26%. Aceste procent ne spune că dintr-un milion de RON pariați la Ruletă, 50.000 de RON sunt profitul cazinoului iar ceilalți 950.000 de RON sunt returnați pariorilor.

Procentul de rambursare la jucător este calculat pe sute de mii de rotiri sau de pariuri, într-o anumită perioadă de timp. Un jucător are tocmai a pariat 100 RON la Ruleta Americană, nu are nici o garanție că va recupera prin câștiguri ceilalți 94.74 RON. Interesul cazinoului nu este să falimenteze jucătorul într-o singură partidă, deoarece marginea casei nu se aplică pentru un singur pariu, ci pe toată suma pe care o pariază.

Marginea casei variază de la un joc la altul și dacă sunt jucate perfect cotele, aceasta poate fi redusă chiar și la 0.5%. Acest lucru este valabil pentru jocurile de abilități, cum este Blackjack-ul, unde o variație cu un RTP ridicat și aplicarea regulilor de joc corect ți o strategie de pariere perfectă, poate reduce marginea casei semnificativ dar niciodată nu va fi de 0%. În schimb, Ruleta este un simplu joc de noroc, unde rezultatul nu poate fi influențat de absolut nimic, astfel cum se face că este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou?

Ușor de învățat și de jucat

La Ruletă singurele informații pe care trebuie să le știe jucătorul sunt pariurile disponibile și cotele acestora. Nu necesită abilități, nu are reguli complexe și nu există strategii care pot fi aplicate. Acesta este un aspect crucial pentru jucătorii noi sau cei ocazionali și motivul pentru care ruleta este atât de populară. Comparativ, un jucător profesionist preferă jocurile de abilități, cum sunt Blackjack-ul sau Poker-ul, unde cunoștințele, disciplina și o bună executare de reguli, reduc considerabil marginea Casei.

Confortabil și convenabil

Ruleta online poate fi jucată cu ușurință, în orice moment, de absolut oriunde unde există o conexiune la internet, 24/7. Ruleta poate fi Jucată Live, unde există elementul de interacțiune pentru jucătorii care simt nevoia să socializeze sau poate fi jucată RNG, pentru acei jucători care preferă distanțarea.

Adrenalina din spatele entuziasmului

Ruleta este un joc de noroc, unde nimeni și nimic nu poate prezice în ce buzunar va ateriza bila. Adrenalina crește cu fiecare rotiri a bilei în roata ruletei, până ajunge la destinația finală și delimitează pariul – câștigător sau pierzător. Elementul de dramă de la jocurile de cazinou este exact ceea ce caută utilizatorii acestui gen de divertisment online.

Cote mai bune și plăți mai mari

Cazinourile online au mai multe avantaje, comparativ cu cele terestre – cheltuielile de întreținere sunt cu mult mai mici și spațiul de stocare este mult mai mare. Aceștia pot oferi cote mai bune și plăți mai mari dar și zeci de variații de jocuri de Ruletă, cu reguli diferite, pe care utilizatorul le poate încerca într-un singur loc, cu un singur cont de jucător.

Siguranță și corectitudine la jocuri

Jucătorii preferă Ruleta Online și în general jocurile de noroc deoarece această industrie este licențiată, verificată și reglementată de organizații guvernamentale. Emblema unui instituții de reglementare, cum este ONJN-ul, asigură utilizatorul că datele personale și cele bancare sunt în siguranță dar și că mediul de joc este corect.

Pentru a putea deține o licență validă, operatorii trebuie să îndeplinească mai multe cerințe, printre care dovada certificatelor care garantează corectitudinea jocurilor, de la organisme independente precum eCOGRA, GLI sau iTechLabs. Aceste certificate le demonstrează că software-ul pentru joc nu este măsluit și oferă plățile pe care le afișează.

Înființarea propriului site de jocuri de noroc poate părea o afacere profitabilă, având în vedere miliardele de euro câștigate de industria jocurilor de noroc. Aceasta este una dintre afaceri care nu a stagnat și unde profituri apar în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, deschiderea unui cazinou necesită un buget considerabil, o planificare asiduă și o gestionare lină a tuturor afacerilor legate de afaceri.

FOTO: Pixabay