Redacţie

Redactor-șef:

Ionuț Ancuțescu

iancutescu@newmoney.ro

Ionuț Ancuțescu are o experiență de peste 17 ani în presa economică și de business. A lucrat la publicațiile Ziarul Financiar, Capital, Biz, Business Magazin, Money Express, Forbes și Adevărul Financiar, iar acum este redactorul-șef al proiectului NewMoney.

Editori:

  • Laurențiu Manolache

lmanolache@newmoney.ro

  • Mimi Noel (internațional)

Are o experiență de peste zece ani în jurnalism. A început la agenția națională de presă Rompres, iar în 2006 s-a alăturat echipei care se ocupa de ediția în limba română a publicației americane BusinessWeek. În 2007, a completat echipa de jurnaliști care pornea revista de afaceri Money Express. Domeniile acoperite au variat, de la retail la FMCG, farma, fonduri de investiții, fuziuni și achiziții, IT&C. A realizat interviuri cu cei mai proeminenți oameni de afaceri români, antreprenori locali, dar și cunoscuți oameni de afaceri străini, precum directorul executiv al Microchip, Steve Sanghi, sau fostul director executiv al Sony America, Michael Schulhof. Mimi Noel lucrează ca Account Manager la AMICOM din 2012. La NewMoney, se ocupă de subiectele internaționale.

  • Senica Micu (antreprenori)

smicu@newmoney.ro

Senica Micu are o experiență de peste zece ani în presa de business. A scris pentru mai multe publicații, precum Money Express, Forbes și Capital, realizând interviuri cu lideri de companii și antreprenori. În paralel, a coordonat diverse proiecte editoriale și s-a implicat în organizarea unor evenimente. În 2011, a câștigat unul dintre marile premii ale concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”, inițiat de Freedom House România.

  • Florel Manu (retail, turism)

fmanu@newmoney.ro

Cu o experiență de peste 20 de ani în presa românească, Florel Manu a debutat la Radio PRO FM, după care și-a continuat activitatea la mai multe trusturi media precum PRO TV, Antena1 și Antena3, Adevărul și The Money Channel. Acoperă domeniile retail, real estate și turism.

  • Oana Borviz (timp liber)

Colaboratori: Carmen Constantin, Alexandra Pele (bănci, asigurări), Mihai Nicuț (energie)

redacția@newmoney.ro

Redacția online:

  • Andrei Tudor Dumitru

adumitru@newmoney.ro

  • Elena Marinescu

emarinescu@newmoney.ro

VÂNZĂRI:

  • Floriana Coman

fcoman@newmoney.ro

VÂNZĂRI ABONAMENTE:

  • Cristi Ștefan

cstefan@newmoney.ro

0787.877.312