Raionul de Pește Floreasca redefinește experiența gastronomică prin relansarea conceptului Chef Table (P)

NewMoney 29/04/2024 | 11:50 Ştiri
Raionul de Pește Floreasca redefinește experiența gastronomică prin relansarea conceptului Chef Table (P)

Raionul de Pește Floreasca, cel mai apreciat restaurant gourmet de pește și fructe de mare din București, anunță relansarea conceptului Chef Table, o experiență culinară extravagantă, care promite să încânte simțurile iubitorilor de gastronomie fină.

Chef Table aduce în prim-plan o cină ieșită din comun, ce constă într-un tasting meniu de șase preparate de excepție, alături de selecții rafinate de șampanie și vinuri exclusive, perfecte pentru a completa experiența gastronomică.

„Ne-am dorit un spațiu elegant și intim, în care Chef Raul Gliguța, împreună cu echipa sa, să ofere o experiență personalizată, pentru o gamă variată de evenimente, de la prânzuri de afaceri la cine cu prietenii veniți de peste mări și țări sau întâlniri ale board-ului companiei. Este un loc unde fiecare oaspete devine personajul principal și este asigurat că va fi răsfățat cu un meniu special conceput și stabilit în prealabil, oferind astfel experiențe culinare unice pentru fiecare grup”, a declarat Florin Munteanu, acționar la Raionul Peste.

Conceptul Chef Table se desfășoară într-un separeu special conceput de celebrul designer Karim Rashid, pentru a oferi o intimitate și o atmosferă high class.

„Avem clienți care își doresc un spațiu doar al lor, pentru discuții importante, clienți care vor mereu ceva diferit. Am gândit pentru ei acest loc și ne bucurăm că putem să le oferim o experiență aparte. Karim Rashid a proiectat perfect acest colț exclusiv pentru cele mai pretențioase gusturi, iar echipa noastră are capacitatea de a oferi de fiecare dată o experienţă unică, diferită”, explică Adrian Slosman, acționar la Raionul Floreasca.

Situat în superbul cartier Floreasca, cu un design spectaculos semnat de Karim Rashid, Raionul de Pește Floreasca este cunoscut pentru abordarea sa spectaculoasă și pasiunea pentru ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Cu un istoric de peste zece ani, Raionul de Pește s-a impus ca unul dintre principalii importatori de pește proaspăt, sălbatic, din Marea Egee și Marea Mediterană. Cu două locații de succes în București, în Dorobanți și Floreasca, și cu planuri imediate de expansiune în zona Pipera și în stațiunea Jupiter, grupul Raionul de Pește continuă să ofere experiențe culinare de neuitat și să îmbogățească peisajul gastronomic al României.