Mutarea făcută de Telekom România de la începutul lunii octombrie. Are legătură cu magazinele Carrefour

Andrei Dumitru 07/10/2019 | 15:22 Ştiri
Mutarea făcută de Telekom România de la începutul lunii octombrie. Are legătură cu magazinele Carrefour

Deși nemții ar vrea să părăsească România, Telekom continuă campaniile prin care vrea să atragă noi clienți. 

Telekom a lansat în vară produsul numit Mobil Nelimitat, care le permite clienţilor să se aboneze, în medie, în mai puţin de cinci minute.

Telekom România, parteneriat cu Carrefour

De la 1 octombrie pachetul Mobil Nelimitat poate fi achiziționat din magazinele Carrefour.

Abonamentul este disponibil la un preț promoțional de 6 euro pe lună, TVA inclus (aproximativ 29 lei / lună, TVA inlcus). Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, alegând opțiunea Mobil Nelimitat.

În plus, abonamentul Mobil Nelimitat aduce posibilitatea achiziționării de telefoane în rate, fără dobandă.

În magazinele Carrefour, clienții vor găsi stand-uri cu Mobil Nelimitat, aceasta putând fi achiziționat la prețul stabilit și comunicat de catre distribuitor.

„Așa cum am promis, Mobil Nelimitat se extinde. De data aceasta, în rețeaua de magazine Carrefour Romania. Suntem optimiști cu privire la rezultatele care vor veni în urma acestui nou parteneriat și totodată încrezători în produsul nostru. Consumatorii din România sunt cei mai de seamă critici ai marilor brand-uri. Ei înțeleg foarte bine ofertele și știu foarte bine ce așteptări au de la companii.

De aceea, ca brand care se respectă și care își respectă clienții, vii pe piață cu produse și servicii care să vorbească limba utilizatorului tău. Asta facem noi cu Mobil Nelimitat – răspundem nevoilor românilor de a avea simplitate, disponibilitate, fără limite și fără birocrație atunci când vine vorba de produse și servicii.”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidențial, Telekom Romania.

În prezent, Telekom România are peste cinci milioane de clienți pe segmentul de telefonie mobilă. Brandul Telekom e prezent în România din 2014. Compania germană a cumpărat încă din 2011 pachetul majoritar al OTE, operatorul elen care deținea la acel moment Cosmote și Romtelecom.


FOTO: Mediafax