Cântăreața care și-a pus vocea pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey” vine la Cluj-Napoca

Oana Borviz 30/06/2017 | 16:35 Timp Liber
Cântăreața care și-a pus vocea pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey” vine la Cluj-Napoca

A fost recompensată cu nenumărate premii Brit și MTV. A fost nominali­zată la Grammy pentru Love Me Like You Do, de pe coloană sonoră a filmului Fifty Shades of Grey. A cân­tat la nunta regală a Prinţului William şi a ducesei Catherine Middle­ton. Acum, artista britanică Ellie Goulding vine, pentru prima dată în România, pentru a cânta la festivalul Untold de la Cluj-Napoca.

Dacă nu știți piesa „Love Me Like You Do“ din coloana sonoră a filmului „Fifty Shades of Grey“ – drama erotică regi­za­tă de Sam Taylor-Johnson –, ați auzit-o cu siguranță pe posturile de radio și tv, care o difuzează agresiv încă din 2015, când a fost lansată. Inclusă pe cel de-al treilea album de studio al cântăreței, „Delirium“, piesa i-a adus lui Ellie Goulding prima nominalizare la Grammy pentru cea mai bună per­formanță pop, a condus mai multe săptămâni topul cu single-uri britanice și a ocupat locul al treilea în Billboard Hot 100 în SUA. Vi­deoclipul melodiei, ce îmbină secvențe din filmul „Fifty Shades of Grey“ cu ima­gini prezen­tând-o pe Goulding dansând într-o sală de bal, a avut un miliard de vizionări pe YouTube și a fost nominalizat la MTV pentru cel mai bun videoclip feminin. Vocea acestui hit – care între timp a lansat alte piese de succes precum „Burn“, „Still Falling For You“, „I Need Your Love“ – se va auzi live, la festivalul de muzică Untold, ce va avea loc între 3 și 6 august la Cluj-Napoca, acolo unde Goulding va urca pe aceeași scenă pe care vor cânta și britanicii de la Hurts (duo britanic de synthpop), rapperul Tinie Tempah, americanii de la Rock City și britanica Jasmine Thompson, vocea hitului „Ain’t Nobody“.

Voce. „Love Me Like You Do“ nu este singura piesă a lui Goulding care apare pe coloana sonoră a unui film. La sfâr­șitul lui 2012 a înregistrat piesa „Bittersweet“ pentru coloana sonoră a filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2“, un  an mai târziu, a înregistrat „Mirror“ pentru filmul „The Hunger Ga­mes: Catching Fire“, iar în 2014, „Beating Heart“ pentru „Divergent“.

Articol vizibil în întregime doar pe bază de abonament.