Când apare filmul Netflix „The Devil All the Time” cu Sebastian Stan într-unul din rolurile principale

NewMoney 19/02/2020 | 11:32 Fapt Divers
Când apare filmul Netflix „The Devil All the Time” cu Sebastian Stan într-unul din rolurile principale

Actorul de origine română Sebastian Stan îl va înlocui pe  Chris Evans, celebru pentru franciza de succes cu supereroi „Căpitanul America/Captain America”, în producţia Netflix „The Devil All the Time”, potrivit variety.com.

Actorul Chris Evans a trebuit să renunţe la acest proiect din cauza unui program foarte încărcat. În acest lungmetraj vor mai juca Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough şi Bill Skarsgard. Filmul este o adaptare a romanului omonim lansat de scriitorul Donald Ray Pollock în 2011.

Acţiunea este situată într-un oraş fictiv, Knockemstiff, din Ohio, unde izbucneşte „o furtună de credinţă, violenţă şi izbăvire”.

Antonio Campos va regiza filmul, pe baza unui scenariu semnat de el şi Paulo Campos.

Potrivit IMDB, filmul va fi lansat pe 17 mai.

Sebastian Stan, cel mai popular actor român

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană.

În „Marţianul”, nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în „Lebăda Neagră” a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.

A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american „Gossip Girl”, dar şi în lungmetrajul „I, Tonya”, de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia „Captain America” a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din „Captain America” l-a reluat şi în franciza „Avengers”.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982 în Constanța, iar la vârsta de 8 ani s-a mutat împreună cu mama lui în Viena, unde ea s-a angajat ca pianistă. La 12 ani s-au mutat în Rockland County, NY.

A absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind în timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. Actorul locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii, la New York.


FOTO: AFP/Mediafax