Sbarro a deschis prima pizzerie din România în București Mall și vrea cel puțin 30 de unități pe piața locală

Cristina Dobreanu 17/10/2017 | 13:30 Ştiri
Sbarro a deschis prima pizzerie din România în București Mall și vrea cel puțin 30 de unități pe piața locală

Lanțul american Sbarro a deschis prima pizzerie de pe piața locală în centrul comercial București Mall.

Unitatea are o suprafață de 230 de metri pătrați.

Compania are în plan să deschidă încă două restaurante în București până la finalul acestui an, a doua lansare va avea loc în Mega Mall. În următorii cinci ani, Sbarro își va mări rețeaua din România la cel puțin 30 de restaurante, în întreaga țara.

CITEȘTE ȘI: Prea mult fast-food strică. Cei trei tineri care au făcut rețeaua de restaurante Calif își regândesc afacerea

„Am studiat cu foarte mare atenție piața din România și am constatat că segmentul de fast serving a înregistrat creșteri semnificative în ultimii ani și că are încă un mare potențial de dezvoltare. Suntem foarte încrezători că produsele noastre vor cuceri rapid piața locală, mizăm pe modelul nostru unic de business”, a declarat David Karam, CEO al Sbarro, LLC.

CITEȘTE ȘI: Primul restaurant Taco Bell din România, deschis în Băneasa Shopping City în urma unei investiții de 350.000 de euro

Compania Sbarro a fost creată în 1956 la New York, Statele Unite, și deține, în prezent, peste 800 de restaurante în 33 de țări.

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.