10 seriale Netflix care au premiera sau primesc sezoane noi în luna decembrie

Elena Marinescu 25/11/2019 | 18:37 Fapt Divers
10 seriale Netflix care au premiera sau primesc sezoane noi în luna decembrie

Cu peste 158 de milioane de abonaţi în peste 100 de ţări de pe glob, Netflix a pregătit pentru ultima lună a anului 53 de filme şi seriale, multe dintre ele disponibile şi pentru utilizatorii din România.

Din lista lungă de seriale nu vor lipsi câteva premiere de sezon, având în vedere că va urma o perioadă specială, de Crăciun şi Anul Nou, cu episoade atractive şi pline de suspans.

Seriale Netflix cu premiera în luna decembrie

1 decembrie: Eastsiders (sezonul 4) şi Ingobernable (sezonul 3)

4 decembrieUn magician printre oameni (Magic for Humans) – serial, sezonul 2

5 decembrieRăzboaiele vampirilor (V-Wars) – serial, sezonul 1

După Jurnalele vampirilor (The Vampire Diaries), Ian Somerhalder revine într-un nou rol ca vampir. Dr. Luther Swann (Ian Somerhalder) pătrunde într-o lume de neînchipuit atunci când o boală misterioasă îl transformă pe cel mai bun prieten al lui, Michael Fayne (Adrian Holmes), într-un prădător ucigaș care se hrănește cu alți oameni.

Pe măsură ce boala se răspândește și sunt transformați mai mulți oameni, societatea se împarte în tabere opuse, oamenii normali luptând împotriva acestor „vampiri” din ce în ce mai numeroși. Swann pornește într-o cursă contracronometru pentru a înțelege ce se întâmplă, în timp ce Fayne devine puternicul lider al vampirilor.

6 decembrieConfesiunile unui ucigaş – serial documentar, sezonul 1

La începutul anilor ’80, Henry Lee Lucas a mărturisit că este autorul a sute de crime, ducând astfel la închiderea cazurilor nerezolvate și oferind o concluzie pentru familiile îndurerate. Chiar și în absența unor dovezi concludente, care să facă legătura între locurile crimelor și Lucas, acesta a uluit autoritățile cu abilitatea de a schița portretele victimelor, oferind detaliile brutale ale fiecărui atac. Cu toate acestea, jurnaliștii și avocați au descoperit elemente imposibile în cronologia descrisă de Lucas, iar testele ADN au început să contrazică afirmațiile lui difuzate la nivel internațional. Acest serial documentar (care cuprinde cinci părți) explorează modul în care bărbatul numit la un moment dat cel mai prolific criminal în serie al Americii a fost, de fapt, un personaj complex, prins într-un sistem de justiție defectuos. Regizat de Robert Kenner (Food, Inc.), nominalizat la Oscar, și Taki Oldham.

6 decembrie: Prințesa triadei – serial, sezonul 1

După o copilărie petrecută în umbra tatălui ei, membru al Triadei, Angie tânjește după o viață independentă. Sfidând dorințele tatălui ei, ea se angajează la o agenție ca bodyguard sub acoperire pentru o actriță faimoasă și trebuie să facă față lumii necunoscute, pline de strălucire, fast și chiar și de dragoste.

18 decembrieSunetul iubirii – serial, sezonul 1

Fiecare are propria coloană sonoră. „Sunetul iubirii” este o dramă muzicală romantică și urmărește poveștile de dragoste care leagă un grup divers de oameni din Los Angelesul zilelor noastre prin intermediul muzicii din mințile și inimile lor.

The Witcher – cel mai aşteptat serial din decembrie 2019

Probabil că cel mai aşteptat serial al lunii decembrie este The Witcher, o adaptare a seriei de romane scrise de Andrzej Sapkowski. Aceleaşi romane au apărut şi ca serie de jocuri video, bucurându-se de un mare succes. Cel puţin gamerii aşteaptă nerăbdători serialul, în care Henry Cavill (Superman din Man of Steel şi Justice League) joacă rolul principal. Serialul va debuta pe 20 decembrie.

The Witcher este o poveste extraordinară despre soartă și familie. Geralt din Rivia, un vânător de monștri singuratic, se luptă pentru a-și găsi locul într-o lume în care oamenii se dovedesc uneori a fi mai răi decât fiarele. Dar, când destinul îl împinge să întâlnească o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos, cei trei trebuie să învețe împreună să navigheze prin din ce în ce mai volatilul continent.

24 decembriePierduți în spațiu (Lost in Space) – serial, sezonul 2

Înaintea familiei Robinson se aștern și mai multe pericole, dar și multe aventuri! Cu nava Jupiter 2 naufragiată pe o misterioasă planetă oceanică, fără iubitul lor Robot, membrii familiei Robinson trebuie să colaboreze, alături de răutăcioasa și manipulatoarea dr. Smith și de mereu încântătorul Don West, pentru a se întoarce pe nava Resolute și pentru a se reîntâlni cu ceilalți coloniști. Curând, însă, ei descoperă că nimic nu este așa cum pare. În timp ce caută cheia pentru a-l găsi pe Robot și pentru a descoperi o cale sigură către Alpha Centauri, ei se confruntă cu o serie de noi și incredibile amenințări și descoperiri neașteptate. Nu se vor da în lături de la nimic pentru siguranța familiei… Până la urmă, supraviețuirea este unul dintre talentele familiei Robinson.

31 decembrieTit-Tit! (Go! Go! Cory Carson) – serial de animaţie, sezonul 1

Serial destinat preşcolarilor. Urmărește aventurile mașinuței Cory Carson, care străbate drumurile întortocheate ale copilăriei, în Bumperton Hills.