World Class România continuă achizițiile și ajunge la 22 de centre de fitness în București

Cristina Dobreanu 13/06/2017 | 15:34 Ştiri
World Class România continuă achizițiile și ajunge la 22 de centre de fitness în București

Compania World Class România, aflată în portofoliul fondului de investiții Ressource Partners, a achiziționat clubul Pure Health & Fitness, fostul Pure Jatomi, situat în centrul comercial AFI Cotroceni, din Capitală. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Tranzacția a fost de tip asset deal (achiziționare de bunuri), iar spațiul va fi închiriat de la proprietarul actual al clădirii și va funcționa sub structura rețelei World Class, au precizat reprezentanții companiei.

Această achiziție marchează continuarea procesului de extindere a rețelei de centre de fitness World Class România, care a ajuns la 22 de cluburi în București și la 31 la nivel național, deservind peste 55.000 de membri.

Cu o suprafață totală de peste 1.818 de metri pătrați, World Class AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților un studio de aerobic și unul de cycling, precum și zone de functional training. Clubul va intra în perioada următoare într-un proces de rebranding, iar membrii vor avea acces la rețeaua extinsă începând cu data de 14 iunie.

„Suntem încântați să le oferim clienților noștri din partea de vest a Bucureștiului acces la mai multe cluburi, alături de servicii de înaltă calitate, echipamente de ultimă generație și antrenori certificați internațional“, a declarat Kent Orrgren (foto), CEO World Class România.

Citiți și: Cum vrea șeful celui mai mare lanț de fitness din țară să îi readucă pe români în sălile de sport

Nu este însă singura achiziție pe care a făcut-o lanțul de fitness pe piața autohtonă. La începutul anului trecut, World Class România a achiziționat principalul competitor, lanțul Club Sport Fitness MV, prezent pe piața locală cu nouă centre de fitness.

Membrii World Class România pot alege dintre cele șase tipuri de abonamente anuale: Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum și W. Această structură de abonamente își propune să le ofere atât clienților existenți, cât și celor noi, oportunitatea de a accesa serviciile și facilitățile oferite de întreaga rețea World Class România, în funcție de nevoile acestora.

World Class AFI Cotroceni va fi inclus în categoria de abonament Bronze. Abonamentele la clubul Pure Health & Fitness, care sunt încă active, devin locale (categoria Basic), oferind access doar la World Class AFI Cotroceni, membrii având opțiunea de upgrade la oricare dintre nivelurile superioare.

World Class România este lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă și numără în prezent 31 de centre în toată țara, inclusiv un concept premium de club de fitness și lifestyle, denumit W, în cadrul căruia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.

World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est, susținut de investitori instituționali. Fondul se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est.

 

 


FOTO: Mediafax

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.