Vacanțele rezervate pe Booking vor putea fi plătite cu tichete de vacanță

NewMoney 19/06/2020 | 13:27 Ştiri
Vacanțele rezervate pe Booking vor putea fi plătite cu tichete de vacanță

Sodexo România, furnizor de beneficii extra-salariale din România, a semnat un parteneriat cu platforma Booking.com pentru a permite utilizatorilor de vouchere și carduri Turist Pass să își rezerve vacanțele în România folosind platforma digitală.

Beneficiarii tichetelor de vacanță Sodexo pot rezerva sejururi în destinațiile preferate din România accesând booking.com/SodexoRomania. Toate locațiile care permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă.

Plata se face la locație, fie prin intermediul voucherelor sau cardului Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile ca Sodexo Pay sau Apple Pay.

„Ne dorim ca acest parteneriat să vină în sprijinul operatorilor din Turism și Horeca din România, ale căror unități sunt grav afectate în această perioadă”, spune Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România.

6.000 de unități de pe Booking sunt afiliați Sodexo

Booking.com are în România o rețea de 20.000 de hoteluri și pensiuni, dintre care peste 6.000 de unități fac parte din rețeaua de afiliați Sodexo.

Voucherele de vacanță Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajații pot achiziționa servicii turistice oriunde în România. Pachetul turistic poate conține pe lângă cazare și alte servicii precum: masă, transport, agrement, etc.Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare și permite realizarea de plăți sigure, contactless.

Valabilitatea voucherelor de vacanță acordate în perioada martie 2019 – decembrie 2019 a fost prelungită prin lege, acestea putând fi utilizate până pe data de 31 mai 2021.

Sodexo România este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții, fondată în anul 1966, în Franța. Compania este prezentă pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

Fondată în 1996 la Amsterdam, Booking.com s-a transformat dintr-un mic start-up olandez în una dintre principalele companii de turism digital la nivel mondial. Platforma Booking.com este disponibilă în 43 de limbi și oferă peste 29 de milioane de unități de cazare raportate în total, dintre care peste 6,5 milioane de unități de cazare în locuințe, dar și apartamente.