Uterqüe, parte a grupului Inditex, a deschis primul magazin din România în Băneasa Shopping City

Cristina Dobreanu 05/04/2017 | 14:15 Ştiri
Uterqüe, parte a grupului Inditex, a deschis primul magazin din România în Băneasa Shopping City

Primul magazin al brandul Uterqüe, parte a grupului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, a fost deschis, în luna aprilie, în Băneasa Shopping City.

Poziționat pe segmentul premium, brandul aduce în România colecţii de genți, încălțăminte, bijuterii și accesorii, precum și o gamă de articole vestimentare și piese realizate din piele.

Citiți și: Vă mai amintiți de Kiabi și Sprider? Ce branduri de haine au ieșit de pe piața românească

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, Uterqüe are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Recent, în Băneasa Shooping City au mai fost inaugurate magazinele COS și florăria Floria.

Spaniolii de la Inditex au, în prezent, pe piața locală șapte branduri: Zara, Zara Home, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Oysho și acum Uterqüe.

Cristina Dobreanu a debutat în presa scrisă acum 12 ani, la România liberă. Apoi a scris la revistele de business și after business Income Magazine și Forbes România, și la portalul de business Profit.ro. A participat, în 2010, la proiectul “Study and information Programme for Young Journalists from South East Europe”, (Berlin, Germania), realizat de Konrad Adenauer Stiftung. Este specializată pe politică externă și macroeconomie, dar acoperă din punct de vedere editorial subiecte legate de lumea antreprenorială.