Unde sunt amplasate poligoanele auto din București

Andrei Dumitru 29/03/2021 | 12:08 Fapt Divers
Unde sunt amplasate poligoanele auto din București

Numărul poligoanelor auto din București s-a diminuat considerabil după 1989. În cazul în care vă pregătiți pentru examenul auto și vreți să exersați în condiții relativ sigure, există câteva alternative.

Poligoane auto din București

1.Poligon Auto – Moto Ilioara

Acest poligon auto este destinat EXCLUSIV pregătirii și perfecționării. Este amplasat pe strada Ilioara, în Sectorul 3, București și este deschis de luni până duminică între orele 7.00 și 20.00.

Potrivit comentariilor de pe rețelele de socializare a celor care l-au folosit, starea acestui poligon nu este totuși una excepțională. Pentru a folosi acest poligon trebuie să plătești 8 lei pe oră.

2. Poligonul Școlii de Șoferi ACR din București

Poligonul școlii de șoferi ACR, situat pe Str. Jiului nr. 161, Sector 1, este special conceput pentru a acomoda cursanții cu manevrele de parcare, mersul printre jaloane, mersul înapoi și plecarea din rampă.

De asemenea, sub atenta supraveghere și îndrumare a instructorilor din Școala de Șoferi ACR, elevii asimilează cunoștințe de conducere auto preventivă, direct în traficul rutier din București, dar și de legislație rutieră. În plus, poligonul școlii de șoferi este disponibil și în weekend!

  • „Am fost primii care am adus inovația în cursurile școlii de șoferi, prin crearea Street Test, prima platformă din lume care utilizează imagini reale din traficul rutier pentru instruirea elevilor din școlile de șoferi”, se arată într-un comunicat al ACR București.

3. Poligon auto Școala de Șoferi Teo

Un alt poligon particular este cel deținut de Școala de Șoferi TEO, poligon situat în Popești Leordeni, care funcționează de luni până joi, între orele 9.00-17.00.

Potrivit datelor publicate de respectiva școală de șoferi, acesta este singurul poligon Auto – Moto care aparține în exclusivitate unei școli de șoferi. Toți cursanții școlii beneficiază gratuit de două ore de conducere în poligonul respectiv.

Sursă: topgear.ro