Staţiunea Mamaia, destinația turistică a anului 2024

Elena Marinescu 22/05/2024 | 20:12 Ştiri
Staţiunea Mamaia, destinația turistică a anului 2024

Staţiunea Mamaia a primit premiul special pentru cea mai bună staţiune de pe litoral, la Gala Destinaţia Anului 2024, eveniment care a avut loc Ateneul Român.

„Staţiunea Mamaia a luat premiu special pentru cea mai bună staţiune de pe litoral, distincţie care a fost oferită de Mihai Bârsan, Preşedintele Consiliului de Brand Turistic Naţional, Fondator al competiţiei Destinaţia Anului”, au transmis reprezentanţii OMD Mamaia – Constanţa.

Preşedintele OMD Mamaia – Constanţa, George Măndilă, a declarat că îşi doreşte ca eforturile care sunt făcute pună această destinaţie pe harta turismului internaţional.

„Staţiunea Mamaia a început încă de anul trecut un amplu proces de rebranding. Competiţia Concurs LOGO Mamaia ne-a sprijinit să îi găsim Destinaţiei o nouă identitate vizuală. Ne onorează acest premiu, cu atât mai mult cu cât reprezintă exact logo-ul staţiunii Mamaia.

Identitar, plină de culoare, eleganţă şi jucăuşă, Mamaia are nevoie de strălucirea de altădată. Ne dorim ca eforturile noastre să pună destinaţia noastră pe harta turismului internaţional şi a celor mai iubite staţiuni turistice din Europa”, a declarat George Măndilă, potrivit News.ro.

12 staţiuni la Marea Neagră cu numele planetelor din sistemul nostru solar

În anul 1972, în perioada de glorie a comunismului, au fost denumite cele 14 staţiuni de pe litoral cu numele planetelor din sistemul nostru solar pentru a fi mai uşor de ţinut minte la acea vreme:

 1. 2 Mai
 2. Cap Aurora
 3. Constanța
 4. Costinești
 5. Eforie Nord
 6. Eforie Sud
 7. Jupiter
 8. Mamaia
 9. Mangalia
 10. Neptun
 11. Olimp
 12. Saturn
 13. Vama Veche
 14. Venus