Samsung anunţă Galaxy M32, un nou smartphone cu preț accesibil

Andrei Dumitru 06/07/2021 | 11:06 Fapt Divers
Samsung anunţă Galaxy M32, un nou smartphone cu preț accesibil

Producătorul coreean Samsung extinde seria Galaxy M, anunţând un modelul M32, care va fi disponibil, în curând, în Europa.

Samsung continuă luptă pe zona telefoanelor accesibile, pe care era deficitar în urmă cu câţiva ani, când rivalii chinezi reuşeau să ia prim-planul. Cel mai nou smartphone de acest fel pe care-l lansează este Galaxy M32.

Cu noul smartphone, Samsung promite “funcţii excepţionale la un preţ accesibil”, însă nu spune şi care este preţul. Cel mai probabil, acesta va fi aflat atunci când telefonul va fi disponibil în magazine.

Ce specificații are noul Samsung Galaxy M32

M32 are un ecran Super AMOLED de 6,4”, care, surprinzător pentru această gamă, oferă o rată de refresh de 90Hz, care va oferi o imagine mai bună în jocuri şi filme.

Sistemul foto al noului smartphone este compus din 4 camere: 64MP Wide, 8MP Ultra Wide, 2MP de profunzime şi 2MP Macro. Camera frontală are 20MP.

Samsung evită să spună ce chipset are M32, însă, cel mai probabil, este vorba de un MediaTek Helio G80. Alături de acesta, sunt disponibili 6GB RAM şi 128GB spaţiu de stocare.

Galaxy M32, care este dotat cu o baterie de 5.000mAh, va intra pe piaţă în a doua jumătate a lunii iulie.