Rock la Sibiu: Ce nume mari vin la ARTmania Festival

Oana Borviz 17/07/2018 | 12:20 Timp Liber
Rock la Sibiu: Ce nume mari vin la ARTmania Festival

Între 27 și 28 iulie, Sibiul continuă să sărbătorească. Nu cu personaje de teatru, acrobați și dansatori, ci cu magicieni ai sunetelor rock. La ARTmania Festival îi veți asculta pe cei mai cool muzicieni ai momentului.

Acest articol a apărut în numărul 44 (9 – 22 iulie) al revistei NewMoney

Sibiu este locul în care se petrec, nu doar Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (printre cele mai importante festivaluri de artele spectacolului din lume) sau Sibiu Jazz Festival (cel mai bătrân festival al genului de la noi), ci și ARTmania Festival (primul festival românesc care a dezvoltat la noi conceptul de îmbinare între entertainment și artă). Din 2006, când a avut loc prima ediție, ARTmania a dat viață mai multor evenimente ce pro­movează rockul și artele inspirate din cultura rock prezentând totodată, în premieră, trupe precum Nightwish, HIM, Amorphis, Anathema, Lacrimosa sau Tiamat.

Nume mari ale rockului vor cânta și la cea de-a 13 ediție, al cărei line-up cuprinde artiști ce au dat un nou sens genurilor rock progresiv, psihedelic, black metal, neofolk și martial industrial.

Citiți și: Jason Derulo, unul dintre cei mai cameleonici cântăreți ai momentului, vine la Untold

Articol vizibil în întregime doar pe bază de abonament.