Jason Derulo, unul dintre cei mai cameleonici cântăreți ai momentului, vine la Untold

Oana Borviz 29/06/2018 | 15:17 Timp Liber
Jason Derulo, unul dintre cei mai cameleonici cântăreți ai momentului, vine la Untold

 

Jason Derulo promitea anul trecut, când a cântat la Neversea, că se va întoarce curând în România. S-a ținut de cuvânt, iar în august vine la Cluj-Napoca, la Untold, pentru a concerta la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Europa.

 Acest articol a apărut în numărul 43 (25 iunie – 8 iulie) al revistei NewMoney

Pe 2 august se dă startul celei de-a patra ediții Untold, „cel mai bun festival de muzică electronică din Europa“, după cum îl recomandă titlul primit în 2015, la European Festival Awards. Printre headerii festivalului (ce se va desfășura în Parcul Central din Cluj-Napoca până pe 5 august) se numără, alături de The Chainsmokers, Afrojack sau Tiesto, și Jason Derulo, cântărețul american cu 50 de milioane de single-uri vândute, cu peste două miliarde de vizionări pe YouTube și un miliard pe Spotify. Așa că, cei care adoră piesele lui Derulo, artistul care-și fredonează tandru numele la fiecare început de piesă, știu că show-ul pe care acesta îl va susține în cea de-a doua zi a festivalului Untold.

La doar 28 de ani, Jason Derulo este considerat unul dintre cei mai cameleonici cântăreți ai momentului, ce transgresează mai multe stiluri cu atâta flexibilitate încât nu-l poți integra nici la unul, nici la altul. Nu este un cân­tăreț R&B preocupat de adoptarea muzicii pop, cum nu este nici un muzician pop tatonând zona hip-hop-ului. Este pur și simplu un vocalist extrem de dăruit care încorporează, în mod insesizabil, mai multe genuri muzicale în creațiile lui. „Cele mai bune cântece ale sale sunt atât de vaste și cuprin­zătoare încât, paradoxal, devin ultra-spe­cifice momentului lor în timp“, scrie revista Pichfork încercând să descrie „acel ceva“ din muzica lui.

Articol vizibil în întregime doar pe bază de abonament.