Rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, vânzări de un milion de euro în prima jumătate a anului

NewMoney 12/10/2017 | 15:03 Ştiri
Rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, vânzări de un milion de euro în prima jumătate a anului

Cele 19 magazine de brand Gerovital și Farmec au avut o cifră de afaceri de peste un milion de euro în prima jumătate a anului.

Producătorul clujean de cosmetice Farmec este primul jucător local din această industrie care şi-a creat propria reţea de magazine de brand.

„Acum un an, din dorinţa de a oferi consumatorilor noştri o experienţă de brand desăvârşită, am deschis primul magazin Gerovital din România, la Bucureşti. Au urmat alte două deschideri până la final de 2016 – Constanţa şi al doilea magazin din capitală. În 2017 am crescut acest număr până la 11 magazine proprii, din dorinţa de a transforma România într-o zonă a excelenţei în cosmetică, prin aducerea şi mai aproape de români a brandului Gerovital”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

CITEȘTE ȘI: Ce schimbări surprinzătoare pregătesc proprietarii celui mai cunoscut brand românesc de cosmetice

Pentru 2018, compania plănuiește să deschidă opt magazine de brand Gerovital.

Expansiunea masivă a magazinelor în primul an face parte din strategia de extindere naţională a companiei clujene. În 2017, pentru deschiderea noilor puncte de vânzare Gerovital, care însumează o suprafaţă totală de aproape 400 de metri pătraţi, a fost investită suma de jumătate de milion de euro, iar principalele zone de investiţii au fost: amenajarea spaţiilor, trainingul consultanţilor, achiziţionarea aparatelor de dermoanaliză şi promovare.

Toate magazinele Gerovital sunt amplasate în marile centre comerciale din ţară. Dintre acestea, cele mai mari vânzări sunt înregistrate de spaţiul comercial din Veranda Mall din Bucureşti, inaugurat în noiembrie 2016.

Lanţul de spaţii comerciale Gerovital are o vastă acoperire naţională, cuprinzând cele mai importante centre urbane din ţară: Bucureşti (3 magazine), Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Suceava, Piatra-Neamţ, Craiova şi Ploieşti.