Red Angus Steakhouse se mută în Piața Amzei. Investiție de 250.000 de euro.

Andrei Dumitru 12/05/2022 | 12:56 Ştiri
Red Angus Steakhouse se mută în Piața Amzei. Investiție de 250.000 de euro.

Red Angus Steakhouse, unul dintre cele mai longevive restaurante de tip steakhouse din țară, se mută în Piața Amzei, din București. Astfel, începând cu luna mai, localul care a fost fondat în 2010, în Centrul Vechi al Capitalei, își întâmpină oaspeții într-un spațiu nou.

“Piața Amzei este una extrem de apreciată de consumatorii de experiențe gastronomice, fiind un pol de atracție pentru oaspeți de toate vârstele. Avem încredere în potențialul său, știm că o parte dintre trendurile HoReCa se setează acolo și estimăm că zona va continua să se dezvolte în următorii ani.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Red Angus Steakhouse colaborează atât cu producători locali, care asigură fructe și legume proaspete, de sezon, dar și cu furnizori internaționali. Carnea de vită este importată din SUA și Australia, țări recunoscute pentru nivelul înalt de calitate.

Meniul de vinuri Red Angus Steakhouse include aproximativ 50 de etichete de sortimente locale și internaționale, selectate de producători de renume. Vinul casei este realizat de către crama LacertA.

“Obiectivul nostru este să fim aproape de producătorii locali și să dezvoltăm relații puternice și stabile cu ei, pentru a-i susține și a-i încuraja. De aceea, am ales să colaborăm cu LarcertA, dar și cu alți furnizori din România. Alocăm deja resurse pentru a descoperi fermieri și crame românești și suntem întotdeauna deschiși propunerilor.”, declară Dragoș Panait, co-proprietar Red Angus Steakhouse.

Investiția în noul restaurant a fost de 250.000 de euro. Pentru cele 8 luni de operare până la sfârșitul anului, reprezentanții restaurantului estimează o cifră de afaceri de aproximativ 450.000 Euro.

Noul restaurant Red Angus Steakhouse vine și cu o nouă structură de acționari, din care fac parte Irina Karstensen, Alexandru Filoti și Dragoș Panait. Astfel, Dragoș Panait, cel care a fondat restaurantul acum 12 ani, se întoarce în companie, pentru a coordona operațiunile.