Pluria anunță achiziția Bili

Andrei Dumitru 23/05/2024 | 11:38 Ştiri
Pluria anunță achiziția Bili

Pluria, o platformă B2B care facilitează accesul echipelor distribuite la o rețea de spații de lucru, a anunțat achiziția startup-ului Bili, o soluție inovatoare pentru vizualizarea meniului și plasarea comenzilor. Achiziția susține strategia Pluria de a îmbunătăți experiența de lucru a angajaților.

Fondată în 2022, Bili este o soluție mobilă ce permite comanda rapidă a mâncărurilor și procesarea plăților. Aceasta va fi integrată în platforma Pluria și va fi disponibilă în spațiile selectate prin simplificarea accesului la meniuri și a comenzii.

„Achiziționarea Bili ne permite să oferim utilizatorilor o experiență mai bună în cafenelele din rețeaua Pluria,” a declarat Andrei Crețu, CEO și co-fondator Pluria. „Lumea s-a orientat către munca hibridă, spațiile de lucru evoluând pentru a satisface nevoia crescută de flexibilitate. Cafenelele, în care oamenii pot lua masa și lucra în mod relaxat, fac parte din noua infrastructură de lucru. Ne propunem să îmbunătățim această experiență, făcând zilele de lucru mai productive și echipele mai conectate.”

„Sunt entuziasmat că tehnologia Bili va susține viziunea Pluriei de schimbare a modului de lucru hibrid,” a declarat Daniel Popa, fondatorul Bili. „Această integrare va ajuta proprietarii de cafenele să își crească veniturile accesând baza de clienți Pluria și susținând în același timp munca flexibilă.”

Pluria are peste 100 de cafenele și 450 de spații de coworking în rețeaua sa, fiind prima soluție care aduce cafenelele mai aproape de echipele și companiile hibride. Cu achiziția Bili, utilizatorii Pluriei vor beneficia de experiențe de lucru îmbunătățite în peste 110 orașe din 14 țări latino-americane și europene. Pluria anticipează că aceste spații vor beneficia rapid de noua soluție și se așteaptă ca numărul de cafenele din rețea să se tripleze în următorul an.

„Obiectivul nostru este să ne sprijinim clienții în menținerea unei forțe de muncă productive și conectate în contextul modelului de lucru hibrid, și ne adaptăm platforma pentru aceasta,” a declarat Gabriela Drăghia, CRO și co-fondator Pluria. „A lua masa împreună contribuie semnificativ la construirea culturii organizaționale, mult mai mult decât simpla conectare online a echipelor.”

La nivel global, 81% dintre companii au optat să implementeze un model de lucru hibrid în cadrul operațiunilor lor.