(P) Therme Bucuresti redeschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa și anunță o serie de premiere pentru sezonul de vară

NewMoney 10/06/2022 | 15:43 Timp Liber
(P) Therme Bucuresti redeschide Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa și anunță o serie de premiere pentru sezonul de vară

Vara a început intens la Therme București. După redeschiderea Sands of Therme, în 1 iunie 2022, Therme organizează și prima ediție a Campionatului Național de Aufguss.

Therme București, cel mai mare și avansat tehnologic centru de wellness din Europa anunță noutăți exclusive și avantaje pentru întreaga familie: redeschiderea Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa, organizarea în premieră a Campionatului Național de Aufguss 2022, în perioada 7-9 iunie 2022, competiție ce stabilește componența echipei naționale de Aufguss a României, multe activitati, terapii si evenimente de vara dar și lansarea noii aplicații myTherme cu beneficii Zen incluse.

În plus față de reamenajarea plajelor, a facilităților specifice și a parcurilor Therme, si terasa zonei Elysium a beneficiat de noi investiții, abordând un concept nou, un lounge cu un design futurist, pentru toți cei care doresc să savureze preparatele bucătăriei creative thai la restaurantul The Mango Tree.

S-a redeschis Plaja Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa

Începând cu 1 iunie 2022, Therme București a redeschis plaja Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa. Turiștii români și străini sunt așteptați să se bucure 7 zile din 7 de piscina tropicală cu apă termală înconjurată de palmieri. Sands of Therme beneficiază de 30.000 mp de nisip fin, sute de șezlonguri, umbrare tip vela, bean bags și hamacuri. Printre noutățile plajei Sands of Therme se numără mai multe baruri și facilități, pentru o atmosferă de vacanță desăvârșită: Pool Bar, Cocktail Bar, Ice Cream Studio, Akai Bar sau The Grill by Therme. Pentru amatorii de natură, o plimbare pe plajă, la asfințit, sau o vizită în parcurile Pangeea și Feng Shui, printre măslini și plante exotice, sunt alternative la fel de atractive pe care centrul le oferă vizitatorilor.

Popularitatea internațională a Therme București continuă să crească

“Reîntoarcerea la normalitate se observă și din afluxul de turiști străini care vizitează centrul premierelor și al recordurilor. Conform celui mai recent studiu Therme București, în perioada aprilie -mai 2022, peste 25% dintre vizitatorii Therme București au fost turiști străini. Aceștia au sosit din țări ca Italia, Spania, Israel, Marea Britanie, Franța, dar și Bulgaria sau Republica Moldova. Din declarațiile acestora, Therme București este un loc unic ca atmosferă, experiență și facililtăți, cu multe activități și atracții incluse în tariful de acces, o destinație exotică și accesibilă, aproape de casă, sau chiar “poate cel mai relaxant loc în care au fost vreodată”. Fie că au ales Therme pentru o zi de vacanță și răsfăț în doi, pentru distracția de pe toboganele zonei Galaxy sau chiar pentru o ieșire în gașcă, 9 din 10 vizitatori recomanda prietenilor și rudelor o experiență la Therme.” a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare Therme București.

Experiența saunei la cel mai înalt nivel la Campionatul Național de Aufguss 2022

În exclusivitate pentru România, între 7 si 9 iunie, Therme București a găzduit Campionatul Național de Aufguss 2022. 11 maeștri Aufguss s-au întrecut pentru titlul de reprezentanți ai României la Campionatul Internațional de Aufguss, ce se va desfășura în luna septembrie, în Olanda.

Ritualul Aufguss a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani în România, odată cu deschiderea Therme și introducerea culturii saunei ca stil de viață printre pasionații de wellness. Aufgussul este un spectacol multisenzorial realizat prin infuzarea uleiurilor esențiale naturale pe pietrele vulcanice încinse din saună. Maestrul Aufguss distribuie căldura către cei din saună cu mișcări controlate ale prosopului, pânzei sau steagului.

Pe lângă juriul internațional prezent la prima ediție a Campionatului Național, fanii saunei și ai ritualurilor Aufguss au avut posibilitatea de a vota cel mai bun maestru Aufguss.

Mai multe beneficii “sănătoase” cu noua aplicație myTherme

Therme a lansat prima aplicație care recompenseaza relaxarea cu puncte de loialitate ZEN. Cu noua aplicație myTherme, clienții au acces prioritar cu biletele achiziționate prin aplicație, iar fiecare vizită la Therme, fiecare cocktail și serviciu achiziționat se transformă în puncte Zen prețioase pe care clienții le pot utiliza pentru și mai multă relaxare. Toți cei care își instalează aplicația și creează un cont primesc automat 10 puncte Zen de bun venit. Aplicația myTherme poate fi descărcată din AppStore sau Google Play.

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 1500 de palmieri si 880.000 plante. Proiectul excelează prin magnitudine, unicitate și o serie de puncte forte: este cel mai mare centru de recreere și wellness din Europa, cu servicii și ambianță de lux la prețuri accesibile, cu cele mai înalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sănătate și relaxare din lume, construit de la zero. Centrul beneficiaza de 3 zone distincte, Galaxy, The Palm si Elysium, fiecare cu atracții unice și cu restaurant propriu, 10 piscine indoor si outdoor, 10 saune uscate și umede, 2 parcuri tematice și 2 plaje:Sands of Therme, în suprafață de 30.000 mp, și plaja Galaxy, în suprafață de 7500 mp.