(P) Producatori boxpaleti mere Europa care oferă un raport preț – calitate de neimaginat!

NewMoney 29/06/2020 | 16:40 Fapt Divers
(P) Producatori boxpaleti mere Europa care oferă un raport preț – calitate de neimaginat!

Agricultura este unul dintre cele mai importante domenii de activitate al unei țări. Acest domeniu oferă o parte din hrana de care avem nevoie pentru a putea supraviețui. O țară dezvoltată din punct de vedere economic și nu numai se bucură de o agricultură înfloritoare, capabilă să ofere resursele alimentare de care are nevoie populația pentru a putea trăi un trai decent din punct de vedere alimentar.

Pentru ca totul să funcționeze impecabil în domeniul agriculturii și pentru ca fructele și legumele să ajungă pe rafturile magazinelor în cele mai bune condiții este necesar ca acestea să fie depozitate și transportate în boxpaleți de calitate superioară. O parte din fructele și legumele culese de pe câmpuri se strică din cauza condițiilor improprii în care sunt depozitate sau transportate. Acest fapt conduce atât la pierderi financiare cât și la faptul că populația nu poate avea acces la o cantitate mare de fructe și legume produse în propria țară. Pentru a putea evita pierderile cauzate de către stricarea legumelor și fructelor ca urmare a faptului că acestea sunt depozitate sau transportate în condiții improrii este necesară utilizarea unor soluții logistice de ultimă generație.

Schoeller Allibert are grijă de tot ceea ce produci!

Pentru ca activitatea agricolă să funcționeze la parametri rentabili din punct de vedere financiar este necesară crearea unui sistem logistic foarte bine pus la punct. Din cadrul acestui sistem nu trebuie să lipsească piesele de calitate premium. Acestea, chiar dacă la prima vedere par banale, fac diferența dintre un sistem logistic performant și unul care aduce multe pierderi financiare. Cutiile, boxpaleții sau cărucioarele interconectabile sunt doar câteva dintre componentele care nu au voie să lipsească dintr-un sistem logistic performant și eficient din toate punctele de vedere. Acestea trebuie să fie realizate de către un producător celebru, care are experiență în domeniu și care este conștient care sune nevoile pe care trebuie să le îndeplinească o cutie pentru depozitare sau un boxpalet.

Având o experiență de peste 50 ani în domeniul soluțiilor logistice, Schoeller Allibert este producătorul care de zeci de ani este lider pe piața mondială în ceea ce privește confecționarea de produse utilizate în procesul de depozitare sau transport a produselor agricole, alimentare, piese auto, băuturi alcoolice sau non alcoolice, etc.

Big Box Maximus este una dintre cele mai importante soluții pentru depozitare sau transport oferite de către acest producător și care se adresează celor care lucrează în domeniul agriculturii. Această soluție logistică este ideală pentru recoltarea și depozitarea pe termen lung a fructelor, în depozite frigorifice. Utilizând o astfel de soluție logistică, fructele și legumele vor ajunge în cele mai bune condiții în piețe sau pe rafturile magazinelor. Realizat din material premium, acest boxpalete oferă un volum mare pentru depozitare. Dar, acesta nu este singurul mare avantaj oferit de către utilizarea unui astfel de boxpalete.

Big Box Maximus este tipul de boxpalete ideal pentru domeniul agricol

Producatori boxpaleti mere Europa sunt mulți pe piața de profil însă nu toți sunt capabili să ofere cele mai performante soluții pentru depozitarea merelor. Datorită anilor de inovație dar și grijei față de nevoile clienților, Schoeller Allibert oferă doar soluții logistice care sunt apreciate la nivel mondial. Una dintre aceste soluții poartă numele de Big Box Maximus, și este un boxpalet utilizat pentru depozitarea frunctelor și legumelor. Principalele avantaje oferite de către acesta sunt următoarele:

  • Durata de utilizare foare mare. Acest avantaj se datorează materialelor de ultimă generație utilizate în conceperea acestui boxpalet.
  • Fructele și legumele depozitate în acest boxpalet sunt protejate mult mai bine față de celelalte soluții logistice utilizate în procesul de depozitare. Așa se face că nivelul pierderilor este mult mai mic în situația în care este utilizat Big Box Maximus.
  • Îmbunătățește eficiența spațiului și ajută la maximizarea numărului de containere care încap într-o încărcătură.
  • Poate fi utilizat cu succes atât la depozitarea mărfurilor uscate cât și la cele umede.
  • Având în vedere că oferă un nivel maxim de protecție, poate fi utilizat în procesul de transportare a mărfurilor.
  • Laturile pot fi accesate cu ușurință cu ajutorul stivuitorului ceea ce face ca transportul acestui model de boxpalet să se realizeze extrem de simplu și rapid.
  • Se curăță foarte ușor pentru că este conceput în așa fel încât să poată fi curățat simplu și rapid.
  • Este realizat din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Acest detaliu transmite faptul că produsele depozitate în acest boxpalet nu pot fi contaminate de radiațiile emise de către materialele utilizate în conceperea boxpalet-ului. De asemenea, procesul de fabricare al boxpaletului nu poluează mediul înconjurător.
  • Unele componente pot fi schimbate în momentul în care apar semne de uzură. Schimbând componentele uzate, durata de utilizare a boxpaletului crește considerabil.
  • Este compatibil cu sistemul de automatizare dar și cu sistemul de manipulare al mărfurilor.

Concluzii

Merele, dar și alte fruncte sau legume trebuie să fie depozitate în cele mai bune condiții pentru ca acestea să nu se strice până în momentul în care ajung pe tarabele din piețe sau pe rafturile din magazine. Pentru un nivel de protecție cât mai ridicat este necesară utilizarea unor soluții logistice performante, care sunt capabile să ofere cât mai multe avantaje, nivelul ridicat de protecție fiind unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie avut în vedere în momentul în care sunt achiziționați boxpaleți. Big Box Maximus este în momentul de față cel mai important boxpalete aflat în acest moment pe piața soluțiilor logistice. Acesta este conceput și comercializat de către Schoeller Allibert, liderul mondial în ceea ce privește solutiile logistice.