(P) O aplicație fondată la Cluj a reușit imposibilul: a depășit TikTok, Disney și Netflix. De ce trebuie să știi de WAM

NewMoney 03/08/2022 | 15:06 Digital
(P) O aplicație fondată la Cluj a reușit imposibilul: a depășit TikTok, Disney și Netflix. De ce trebuie să știi de WAM

WAM, aplicația românească în care te joci și câștigi crypto, a depășit TikTok, Disney+ și Netflix și a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, ajungând pe primul loc în App Store.

Aplicația românească WAM, fondată la Cluj, este prima platformă de jocuri hyper-casual care integrează tehnologia blockchain și se bucură de o popularitate deosebită ultima perioadă în rândul publicului larg, după ce, în 2021, a captat atenția gamerilor și a pasionaților de crypto.

În această săptămână, WAM a devenit cea mai descarcată aplicație de entertainment din România, depășind aplicațiile unor giganți precum Disney, TikTok, Netflix sau HBO.

„Cel mai simplu mod de a adopta o tehnologie este prin jocuri, iar noi putem fi unii dintre pionierii care vor ajuta la adopția în masă a tehnologiei blockchain”, a spus Daniel Tamaș, cofondator și CEO WAM.

WAM oferă numeroase jocuri din categoria casual şi hyper casual, iar utilizatorii pot concura pentru a câștiga premii crypto, sub formă de NFT și WAM token.

„În perioada următoare ne concentrăm foarte mult pe educarea utilizatorilor și simplificarea tuturor proceselor din cadrul aplicației, primul pas fiind integrarea plății cu cardul în aplicație, astfel încât totul, în afară de sfera de entertainment, să devină invizibilă pentru utilizator”, a spus Alex Rus, co-fondator WAM.

Play.wam.app

Afla mai multe pe https://t.me/wamapp