(P) Alege-ți corect aparatele care să te plătească

NewMoney 28/07/2022 | 16:17 Fapt Divers
(P) Alege-ți corect aparatele care să te plătească

În sectorul jocurilor de noroc, aparatele de joc generează venituri semnificative. Și este logic de ce sunt atât de apreciate. Fără nicio experiență, este posibil să câștigi o mulțime de bani, cu un pariu modest.

Dar ceea ce ne interesează pe toți să aflăm este cum să alegem un aparat de sloturi profitabil și să le identificăm pe cele care plătesc cel mai mult.

Dacă doriți să găsiți un o păcănea profitabilă, este esențial să cunoașteți unele dintre cele mai răspândite mituri despre acestea și să știți și cum să le folosiți.

Deși este vital să reținem faptul că aparatele de sloturi ca cele de pe unibet casino sunt complet arbitrare, unii jucători consideră că există câteva lucruri pe care le poți face pentru a avea un avantaj în fața cazinoului, pe care le vom discuta în acest articol.

Întrebarea este dacă este fezabil să localizezi aparate de sloturi care să fie gata să plătească în scurt timp. Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă crește șansele de câștig, deși răspunsul scurt este că nu poți găsi un aparat gata să plătească, deci să începem.

Joacă pe pariul maxim

Multe aparate cer ca un jucător să parieze suma maximă de bani pentru a fi eligibil pentru jackpot. Pentru a afla, asigurați-vă că vă uitați la tabelul de câștiguri potențiale. Procentele de posibilitate pentru combinațiile câștigătoare sunt afișate pe un mic autocolant tiparit care servește drept tabel de plată. Dacă nu vreți să cheltuiți foarte mult, optați pentru un aparat de joc mai ieftin.

De exemplu, dacă cel mai mic pariu al unui aparat este de 10 bani, dar pariul maxim este de 10 lei, ar trebui să jucați cu 10 lei pentru a obține cele mai mari rezultate.

Aparatele cu jackpot răspund bine la această metodă dar se remarcă că și aparatele obișnuite dau randament mai bun în felul acesta.

Luând acest lucru în considerare, nu va trebui niciodată să băgați bani, pe cea mai mare miză, fără de care nu puteți trăi normal în eventualitatea în care pierdeți.

Nu vă sfiiți niciodată să întrebați

Cineva care lucrează acolo este evident persoana pe care trebuie să o întrebi despre unde se află cele mai des câștigătoare aparate de joc din cazinou. Persoana ar putea avea unele informații pe baza observațiilor sale, dar acest lucru nu garantează că va fi capabilă să vă îndrume în direcția unui aparat gata să plătească un câștig. Ea a fost probabil martoră la sute sau mii de jucători câștigători de-a lungul timpului în care a lucrat la cazinou, în funcție de cât timp a fost acolo. Este posibil ca ea să fi văzut că mai mulți dintre ei par să câștige la aparatele de joc dintr-o anumită locație.

În anumite cazuri, personalul cazinoului are chiar și aparate favorite. Dacă le place să joace sloturi, ar putea ști mai multe decât credeți despre locul unde se află cele mai populare aparate. Cu toate acestea, nu ascultați prea mult de angajatul care vă spune de unde a venit marele câștigător din săptămâna precedentă. Acest lucru este complet imprevizibil.

Uitați-vă după cel mai mare procent de Return To Player (RTP)

Găsirea aparatelor cu cel mai mare procent RTP ar putea fi un loc inteligent de unde să începi dacă le cauți pe cele care au cele mai mari șanse de câștig.

Acest lucru se datorează faptului că un aparat de sloturi are o șansă mai mare de a plăti dacă procentul RTP este mai mare.

RTP, sau procentul de plată, este determinat de suma pariată în raport cu suma pariată pe parcursul vieții unui aparat.

Conform acestei ipoteze, dacă se depun 100 de lei într-un aparat de sloturi pe toată durata funcționării sale, iar RTP-ul jocului este de 94%, aparatul va da înapoi jucătorilor 94 de lei în câștiguri. Evident lucrurile arată mult mai complicat la scară largă și pe o durată mai lungă de timp, dar principiul este acesta.

Verificați volatilitatea jocurilor

Volatilitatea aparatului de joc este o altă componentă crucială. Aceasta arată cât de frecvent sunt așteptate câștigurile în timp ce jucați jocurile preferate. Înainte de a declanșa câștiguri mari, sloturile cu volatilitate ridicată vor avea o perioadă de secetă prelungită. În plus, ar trebui să știți că aparatele cu volatilitate ridicată oferă recompense mai mari; Book of Ra de la Novomatic este un prim exemplu.

Pe de altă parte, există sloturi cu volatilitate scăzută care oferă recompense mai mici, dar mai frecvente. Alegerile dumneavoastră vor determina dacă jucați sloturi cu volatilitate mare sau mică. Sloturile cu volatilitate ridicată sunt perfecte pentru tine dacă îți place un grad mai mare de risc.

Jucați mai multe jocuri în același timp

Este obișnuit ca unii jucătorii mai avizi să opereze două sau trei aparate de joc simultan. Acest lucru se bazează pe ideea că aparatele care sunt gata să plătească și cele care nu, sunt plasate una lângă alta. Acești jucători cred că folosirea mai multor aparate le va crește probabilitatea de a da de un câștig neașteptat.

Cum funcționează păcănelele?

Păcănelele sunt ușor de utilizat: trebuie doar să pui bani, să învârți rolele și să aștepți să vezi dacă ai câștigat.

Cu toate acestea, lucrurile sunt un pic mai dificile în interiorul aparatului.

O bucată complicată de software cunoscută sub numele de generator de numere aleatoare alimentează aparatele de joc (RNG). Acesta influențează modul în care se dovedește fiecare rotire.

RNG-ul se asigură că orice se întâmplă atunci când învârtiți rolele este complet aleatoriu.

În timp ce unii ar putea să apară și să câștige de la prima încercare, unii oameni pot sta și juca sloturi ore în șir fără să câștige vreodată ceva.