Lego a creat o replică a Stadionului Old Trafford

Elena Marinescu 13/01/2020 | 20:21 Fapt Divers
Lego a creat o replică a Stadionului Old Trafford

Renumita companie daneză de jucării din piese de plastic a realizat o replică a Stadionului Old Trafford din Marea Britanie, pentru a sărbători împlinirea a 110 ani de la inaugurarea celebrei arene din Manchester.

Pentru realizarea stadionului echipei Manchester United, Lego a asamblat 3.898 de piese, obţinându-se o replică la scara 1/1.600, informează lequipe.fr.

Manualul de asamblare conţine, alături de elemente ajutătoare pentru realizarea construcţiei, şi date istorice ale arenei. Potrivit News.ro, jocul poate fi cumpărat de la începutul lunii viitoare pentru suma de 300 de lire sterline, aproximativ 350 de euro.

Având o capacitate de 74.000 de locuri, apropiată de cea originală, de 80.000, „Teatrul Viselor” a fost inaugurat la 19 februarie 1910 şi a trecut prin mai multe procese de modernizare, ultimul în anii 2000.

Cred că oricine s-a jucat cu cărămizile lego la un moment dat în viaţă este încântat şi ştie ce înseamnă să vezi în detaliu macheta unui astfel de stadion, reprodus miniatural cu acurateţe. Suntem convinţi că jocul va deveni extrem de popular printre fanii echipei Manchester United”, a declarat Sean Jefferson, director de parteneriate al clubului englez de fotbal.