La Mama a deschis cel de-al șaptelea restaurant din București

Andrei Dumitru 03/10/2019 | 14:35 Ştiri
La Mama a deschis cel de-al șaptelea restaurant din București

Lanțul de restaurante La Mama a deschis, pe 3 octombrie, porțile celui de-al șaptelea local, în incinta Muzeului Țăranului Român, la douăzeci de ani de la debutul afacerii. 

”Inspirați de spiritul locului, ne-am propus să devenim locația celor care iubesc tradiția și valorile românești. Aici vor avea parte de concerte de jazz, etno-jazz, blues, tarafuri românești, fanfare mari, dar și lansări de carte, dezbateri, expoziții de artă fotografică sau vizionări de filme, a spus Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama.

Citiți și: Povestea de 20 de ani a restaurantului care la început făcea coadă la intrare

Primul concert ce va da tonul evenimentelor culturale pe care le va găzdui La Mama de la Muzeul Țăranului Român va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30,  și-l va aduce pe scenă pe îndrăgitul Adrian Naidin alături de invitații săi, într-un regal dedicat pasionaților de etno-jazz.

”În momentul în care am preluat spațiul de la Muzeul Țăranului Român, am gândit amenajarea împreună cu niște arhitecți, adaptându-ne la specificul acestui loc. Am imaginat o călătorie începând din lumea țăranului român, pornind de la coșurile de răchită pe post de abajururi, trecând prin casa părinților noștri, cu ajutorul farfuriilor smălțuite – mie mama încă îmi dă să mănânc într-una similară atunci când o vizitez – și ajungând până în timpurile moderne, grație mobilierului și finisajelor. Investiția s-a ridicat undeva la 150.000 euro și ne bucurăm de ce a ieșit,” a spus Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama.

În cei peste 20 de ani de la lansare, mai bine de 15 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor La Mama, contribuind la creșterea constantă a cifrei de afaceri până la 4,4 milioane de euro în 2018.

La Mama vizează deschiderea de noi restaurante în sectoarele mari ale Capitalei, dar și extinderea la nivel național, prin unități proprii sau chiar în sistem franciză.