Israelienii de la AFI aduc un magazin 1 Minute în viitoarele birouri pe care le construiesc în București

Andreea Neferu 07/12/2017 | 14:27 Ştiri
Israelienii de la AFI aduc un magazin 1 Minute în viitoarele birouri pe care le construiesc în București

Dezvoltatorul imobiliar de origine israeliană AFI Europe România a semnat un contract de închiriere pentru viitorul parc de birouri AFI Tech Park cu rețeaua de magazine 1 Minute, parte a grupului francez Lagardère Travel Retail.

Astfel, prin deschiderea acestui magazin, lanțul 1 Minute, un concept de tip ”quick service restaurant”, va ajunge la 31 de unități în România.

Acesta este el de-al doilea contract de închiriere semnat de AFI pentru clădirile de birouri pe care le construiește în apropiere de Bulevardul Progresului din Capitală, după ce recent a anunțat că va închiria 1.500 de metri pătrați către operatorul din domeniul sănătății și fitness-ului World Class.

Prima clădire a proiectului AFI Tech Park, ce oferă 22.000 mp închiriabili și va presupune o investiție de peste 30 de milioane de euro, va fi livrată în al doilea trimestru al anului viitor.

Întregul proiect AFI Tech Park va avea 56.000 mp de spații de birouri, împărțiți în două clădiri a câte 8 etaje fiecare și un turn de 14 etaje.


Sursă foto: AFI Europe România

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.