Imobiliarele intră în „hora” Black Friday, dar reducerile nu depășesc 5.000 de euro

Andreea Neferu 18/11/2016 | 13:54 Ştiri
Imobiliarele intră în „hora” Black Friday, dar reducerile nu depășesc 5.000 de euro

Deși conceptul organizării de promoții Black Friday în piața rezidențială este destul de greu de pus în practică, există dezvoltatori care încearcă să se alinieze acestui trend.

Ofertele lor speciale constau în general în reduceri de preț de până la 5.000 de euro, locuri de parcare gratuite sau bucătării mobilate și utilate, arată o analiză a Imobiliare.ro.

De regulă, discounturile pe piața rezidențială se situează sub cele practicate pe piața electrocasnicelor, astfel că nu depășesc 5.000 de euro sau 10% din valoarea proprietății.

Printre ansamblurile rezidențiale din București care oferă reduceri de Black Friday se numără Rotar Park Residence de lângă stația de metrou Păcii, cu discount de 2.000 de euro la apartamentele aflate la etajul 10, precum și complexul Barcelona Residence din Titan, care oferă reducere de 5% la prețurile apartamentelor.

Citiți și: Black Friday 2016: cum evitați să ajungeți victima înșelătoriilor online

Citiți și: Black Friday 2016: tranzacții record, stocuri epuizate și servere căzute

 


FOTO: Laszlo Raduly / NewMoney

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.