Homing Properties a finalizat ansamblul Trastevere

Andrei Dumitru 03/12/2019 | 13:03 Ştiri
Homing Properties a finalizat ansamblul Trastevere

Homing Properties, unul dintre liderii locali pe piața rezidențială de lux, anunță finalizarea ansamblului rezidențial Trastevere din Bd. Erou Iancu Nicolae 84. Formată din 48 de apartamente și trei spații comerciale, clădirea are parcare proprie, include o sală de gimnastică, o zonă de socializare pentru adulți, un spațiu de joacă interior pentru copii și o piscină cu o amprentă de 500 mp pe acoperiș.

Trastvere, investiție de 6 milioane de euro

Ansamblul rezidențial se întinde pe o suprafață de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

În acest moment mai avem de vânzare un penthouse spectaculos, trei apartamente la parter cu grădini foarte generoase și câteva apartamente de trei și patru camere. Majoritatea cumpărătorilor au între 35-45 ani, venituri peste medie, viață socială activă și adoptă un stil de viață organizat; apropierea de instituții educaționale de top și de centre comerciale este importante pentru ei”, a declarat Tomás Manjón, unul dintre fondatorii Homing Properties.

Arhitectura proiectului a fost un succes, am remarcat că mai mulți dezvoltatori imobiliari au copiat fațada noastră, iar acest lucru arată că piața începe să se schimbe și se construiește cu un accent mai mare pe investiție în frumos. Noi am investit în finisaje de calitate și comfort”, mai adaugă Tomás Manjón.

Homing Properties mai are în portofoliu două ansambluri rezidențiale, Triana, pe Șoseaua Pipera nr.146, cu 51 de apartamente, pentru care se estimează finalizarea în trimestrul al patrulea din 2020 și un alt proiect de 45 de apartamente în zona Grădina Icoanei.

Pentru anul 2020 dorim să ne consolidăm ca un nume de referință pe piața rezidențială de de top și ne vom concentra pe creșterea portofoliului nostru de proiecte în zona Pipera și în alte locații foarte speciale din centrul București”, mai explică Tomás Manjón.

Compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties a fost creată de trei antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa. Aceștia mai dețin în România compania de construcții Mantor. În total cele două companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro și 60 angajați.