Spaniolii de la Mantor lansează o companie de dezvoltare imobiliară

NewMoney 13/03/2019 | 15:11 Ştiri
Spaniolii de la Mantor lansează o companie de dezvoltare imobiliară

Antreprenorii spanioli, care au creat în România Grupul de construcții Mantor, lansează compania de dezvoltare imobiliară Homing Properties.

Homing Properties are deja în portofoliu două proiecte în Pipera și a achiziționat un teren în centrul Capitalei. Trastevere (în curs de finalizare) și Triana (pentru care au fost demarate construcțiile) sunt create după modelul cooperativelor spaniole, cu o investiție estimată la 14 milioane de euro.

„Noi am început inițial cu un business de construcții, Mantor, însă experiența noastră în real estate a condus către extinderea pe zona de dezvoltare imobiliară. Primul ansamblu rezidențial, Trastevere, a fost un succes și am continuat cu a doua fază. Dorim să ne consolidăm prezența pe zona de imobiliare premium din București”, spun fondatorii Homing Properties.

Grupul Mantor creat în România în anul 2015 de trei antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa este acum format din compania Facilitec – specializată în servicii de Property și Facility Management, Mantor General Contractor – companie de construcții și Homing Properties – dezvoltator imobiliar.

În total cele trei companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane de euro, și 60 angajați.