Familia premierului propus de PSD-ALDE deține trei proprietăți în Siria

NewMoney 21/12/2016 | 13:35 Ştiri
Familia premierului propus de PSD-ALDE deține trei proprietăți în Siria

Akram Shhaideh, soțul premierului propus de PSD-ALDE, Sevil Shhaideh, deține trei apartamente în Siria, două în Damasc și unul în Latakia (port militar în care este staționată o bază militară rusă), potrivit ultimei declarații de avere a celei care ar putea fi desemnată prim-ministru.

Apartamentul din Latakia, cumpărat în 1993 și cu o suprafață de 95 de metri pătrați, este deținut în proporție de 50% de Akram Shhaideh, iar restul este controlat de Kigham Sobh. În Damasc, soțul lui Sevil Shhaideh (de origine siriană) deține două apartamente, unul dobândit în 2003 și unul în 2013, cu suprafețe de 145, rspectiv 180 de metri pătrați.

Sevil Shhaideh a avut anul trecut venituri de peste 185.000 de lei, din funcțiile de secretar de stat și ministru la Ministerul Dezvoltării, respectiv de membru al Comitetului Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări din cadrul Eximbank. Soțul său a obținut anul trecut venituri de aproape 36.000 de lei, lucrând la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, respectiv RAJA Constanța, operator în domeniul alimentării populației cu apă potabilă și al epurării apelor uzate.


FOTO: Wikipedia.org