Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

NewMoney 20/08/2019 | 15:42 Fapt Divers
Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară

Familia Trump a crescut din nou, iar Donald Trump a devenit bunic pentru a zecea oară, fiul său Eric anunţând că soţia sa a născut o fată, relatează AFP.

”Lara Trump şi cu mine suntem încântaţi să o primim pe Carolina Dorothy Trump în această lume. Te iubim deja!”, a anunţat luni seara pe Twitter Eric Trump, al treilea fiu al președintelui american.

Bebeluşul este al zecelea nepot al preşedintelui american, în vârstă de 73 de ani. Primii doi copii din prima sa căsătorie, Donald Junior şi Ivanka, au deja cinci şi, respectiv, trei copii, iar Eric şi Lara mai un fiu.

De la instalarea tatălui său la Casa Albă, în ianuarie 2017, Eric Trump conduce, împreună cu fratele său mai mare Donald Jr., Trump Organization, societatea care gestionează investiţiile familiei Trump în Statele Unite şi în străinătate, care includ de la imobiliare, la hoteluri şi cluburi de golf.

Lara Trump, în vârstă de 36 de ani, o fostă jurnalistă, este angajată în apărarea animalelor şi gestionează, împreună cu soţul său, Fundaţia Eric Trump, care finanţează spitale pentru copii.

Ea intervine cu regularitate pe platoruile de filmare ale telviziunilor, pentru a păra politicile socrului său.


Sursa: News.ro