Clienții BCR vor putea să își cumpere primii bilete la Coldplay

Andrei Dumitru 21/07/2023 | 14:49 Timp Liber
Clienții BCR vor putea să își cumpere primii bilete la Coldplay

Trupa britanică Coldplay va concerta în premieră în România, pe 12 iunie 2024, în cadrul unui eveniment care va fi susținut de BCR și Mastercard. Concertul va avea loc pe Arena Națională din București și face parte turneul internațional „Music of the spheres world tour”, care promovează cel de-al nouălea album al formației, lansat în octombrie 2021.

Implicarea BCR și Mastercard în eveniment le va aduce clienților băncii șansa să-și cumpere bilete înaintea tuturor, în regim presale, pe 25 iulie, începând cu ora 15:00.

Pentru a putea participa la pre-sale-ul de pe 25 iulie, clienții BCR trebuie să urmeze doar câțiva pași simpli:

  • Să dețină un card Mastecard valid;
  • Să intre pe site-ul BCR – www.bcr.ro/ro/george-circles/coldplay-2024
  • Să introducă primele șase cifre ale cardului
  • Să finalizeze achiziția biletelor; nu vor putea fi achiziționate decât maximum 4 bilete/card.

„Știm cât de așteptată a fost trupa Coldplay în România și ne bucurăm enorm că putem oferi acest beneficiu în exclusivitate clienților BCR. Suntem un brand care înseamnă azi mai mult decât banking, mai mult decât un simplu furnizor de servicii financiare. Venim din mijlocul oamenilor, din mijlocul comunităților mai mici sau mai mari din România, și suntem perfect conștienți care sunt pasiunile și planurile lor de viață. Asta facem zi de zi: încercăm să-i ajutăm să-și îndeplinească visurile. Pentru foarte mulți români, unul dintre aceste visuri a fost să-i vadă, măcar o dată în viață, pe băieții de la Coldplay în concert, unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate acum în lume. Iată că acest vis va fi posibil chiar la București!”, a declarat Katerina Todorovski, Head of Brand Marketing, BCR