Cine este Nicoleta Eftimiu, noul coordonator al operațiunilor Coca-Cola în România și Moldova

Gabriel Bucur 13/02/2017 | 17:28 Ştiri
Cine este Nicoleta Eftimiu, noul coordonator al operațiunilor Coca-Cola în România și Moldova

Nicoleta Eftimiu a devenit, în ianuarie, noul Franchise Country Manager al Coca-Cola pentru România și Republica Moldova, cea mai înaltă poziție în structura organizatorică a companiei americane pentru țările din Europa de Sud-Est. De asemenea, este prima femeie desemnată să conducă operațiunile Coca-Cola din cele două țări.

Nicoleta Eftimiu a fost promovată în noua funcție din poziția de director de Marketing. Potrivit descrierii făcute de companie, Nicoleta Eftimiu este un manager-cheie dedicat inovației, care pune accent pe oameni și pe crearea unui mediu favorabil dezvoltării.

„Mă aflu într-o continuă competiție cu mine însămi: nu m-am oprit niciodată la un singur lucru, îmi place să descopăr ce se află dincolo de «ce ar fi dacă», să experimentez. Aplic acest lucru atât în plan profesional, cât și personal. Și acesta este și crezul cu care pornesc în noua mea călătorie, mă văd ridicând ștacheta încontinuu, fie că este vorba de consolidarea și dezvoltarea echipei, fie că este vorba de inovație. Pe asta pariez în evoluția businessului nostru”, a declarat Nicoleta Eftimiu, noul șef al Coca-Cola în România și Moldova.

Nicoleta Eftimiu are o experiență de aproape două decenii, timp în care a lucrat direct sau indirect pentru Coca-Cola. Și-a început parcursul profesional în agenție în poziția de Account Director pentru brand, apoi s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic Bottling Company România în poziția de Category Manager Stills and New Business, fapt care i-a permis să acumuleze cunoștințe pe partea de distribuție și de comercializare directă.

A făcut următorul pas către Coca-Cola România, unde a ocupat atât funcții locale, cât și regionale, de la Brand Manager la Marketing Director. Sub conducerea Nicoletei Eftimiu, echipa Coca-Cola România a inițiat campanii cu rezultate la nivel de business și concepte inovatoare care au fost recunoscute în festivaluri de publicitate internaționale, notează compania, într-un comunicat.

Citiți și: Un român va prelua conducerea Coca-Cola Irlanda

Anterior, funcția de Franchise Country Manager – Coca-Cola România și Moldova a fost ocupată de Petre Șandru care, din acest an, a devenit Country Manager Coca-Cola Irlanda.

 

 


FOTO: Coca-Cola România

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.