Ce smartphone folosește Regina Angliei în fiecare zi. La cei 93 de ani, știe să dea și mesaje text

NewMoney 13/11/2019 | 10:41 Ştiri
Ce smartphone folosește Regina Angliei în fiecare zi. La cei 93 de ani, știe să dea și mesaje text

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a împlinit 93 de ani, iar potrivit presei engleze aceasta deține un smartphone pe care îl utilizează în fiecare zi.

Deși nu îl folosește în public, regina are propriul telefon mobil și a învățat și cum să trimită mesaje. Nu se știu detalii exacte legate de modelul de telefon pe care monarhul britanic îl deține, însă sursele spun că telefonul său este printre cele mai performante.  Potrivit Daily Star, regina ar deține un telefon Samsung.  Elisabeta a II-a îl folosește pentru a face apeluri, dar și pentru a urmări știrile zilei. Telefonul este dotat cu toate măsurile de siguranță și se spune că este imposibil de accesat de către potențiali hackeri.

Cei care ar fi învățat-o pe regină cum să trimită mesaje ar fi fost chiar nepoții săi, prințul William și prințul Harry.

Aparent, regina a primit primul telefon încă din 2001, de la fiul său, prințul Andrew.

Regina Angliei nu se ferește de tehnologie

Pe lângă telefon, regina Elisabeta mai are un iPad, dar și un laptop pe care le folosește destul de des.

Potrivit presei britanice, regina ar avea chiar un cont de Facebook secret. În plus, numărul de prieteni pe care aceasta îl are este un secret bine păzit, pe care nu îl cunosc decât apropiații familiei regale.

De asemenea, aceasta a și postat pe Twitter de câteva ori. Prima dată a folosit rețeaua socială în 2014, cu ocazia celebrării unei noi expoziții despre era informațională în cadrul London Science Museum.