Când apare ultimul sezon din Lucifer, serialul transmis de Netflix

NewMoney 30/10/2019 | 12:01 Fapt Divers
Când apare ultimul sezon din Lucifer, serialul transmis de Netflix

La începutul lunii mai, Netflix a anunțat că va prelungi serialul Lucifer cu încă un sezon, care va fi și ultimul.

Inițial, acesta ar fi urmat să aibă 10 episoade, însă producătorii au decis că acestea nu vor fi de ajuns pentru ultimul sezon al serialului. Astfel, ultimul sezon al îndrăgitului serial va avea 16 sezoane, cu 6 mai mult de obicei.

Lucifer a fost salvat de Netflix

Serialul Lucifer a fost salvat de Netflix după ce Fox a renunțat la acesta la sezonul trei. Platforma de streaming a luat în considerare reacțiile revoltate ale publicului și a continuat cu sezonul patru, care a avut premiera în luna mai a acestui an.

În comparație, ultimul sezon produs de Fox a avut 26 de episoade, însă fanii vor trebui să se mulțumească cu cele 16 de la Netflix.

Joe Henderson și Ildy Modrovich, creatorii Lucifer, le-au mulțumit celor de la Netflix pentru că au decis să învie serialul. Aceștia s-au declarat recunoscători platformei de streaming pentru că le-a permis să spună povestea lui Lucifer așa cum voiau.

Bazat pe seria de benzi desenate DC cu același nume, serialul îl are în centrul atenție pe Lucifer, îngerul decăzut, care, nemulțumit de viața lui din Iad, se stabilește în Los Angeles pentru a învăța mai multe despre umanitate.

Sezonul 5 din Luciferul va fi disponibil pe Netflix din 2020.