Când apare sezonul 4 al serialului HBO Westworld

NewMoney 14/05/2020 | 11:52 Fapt Divers
Când apare sezonul 4 al serialului HBO Westworld

Nici nu se încheiase bine sezonul al treilea din Westworld că HBO a și anunțat că va urma cel puțin încă un sezon din hit-ul SF.

Creatorii show-ului Lisa Joy și Jonathan Nolan le-au spus anterior lui Variety că speră să facă cel puțin încă un sezon pentru a încheia povestea Westworld (și eventual mai multe). „De-abia așteptăm aștepta să vedem unde ne duce viziunea lor”, a declarat președintele HBO, Casey Bloys.

După finalul sezonului 3, Joy, Nolan și co-scriitoarea ultimului episod, Denise Thé, au vorbit cu The Hollywood Reporter despre ce va urma pentru marele hit al HBO. Au tachinat un nou „gen” pentru sezonul 4, unul cu o temă diferită și un sentiment diferit.

„Am simțit că avem o invitație deschisă de a ne juca, în special în acest moment în care televiziunea se reinventează constant, pentru a avea un show care se reinventează sezon după sezon”, a spus Nolan. „… Deci ideea că sezonul viitor se va simți diferit și distinct în gen de sezoanele anterioare? Da, asta face parte absolut din structura serialului.”

Dolores este într-adevăr moartă. Sau nu este?

Dolores este într-adevăr moartă, a spus Denise Thé pentru THR. „Am văzut că Dolores a murit. Am văzut toate amintirile ei șterse dureros … Cred că este momentul potrivit pentru a-și lua rămas bun de la această Dolores.”

Dar observați cuvântul cheie: „această”. Westworld este cunoscut pentru readucerea personajelor îndrăgite sub diferite forme, așa că există o șansă semnificativă să vedem din nou o versiune a lui Dolores.

Nolan a adăugat: „Acest personaj a dispărut. Ne place să lucrăm cu Evan [Rachel Wood, care o interpretează pe Dolores]. Dar suntem departe de a vorbi în public despre cum arată acel al patrulea sezon.”

Sezonul următor, probabil, nu va fi difuzat până în 2022.

Westworld nu este un sitcom banal. Povestea, decorurile și efectele vizuale necesită o investiție enormă, iar Joy și Nolan au spus că este puțin probabil ca vreo continuare să apară mai devreme de 18-20 de luni după episodul final al sezonului 3. Au trecut aproape doi ani între sezoanele difuzate (2016 – 2018 și 2020).

Cu toate acestea, data oficială a premierei pentru sezonul 4 rămâne necunoscută.