Bunnyshell anunță o rundă de investiții de 4 milioane de euro

Andrei Dumitru 26/07/2023 | 11:42 Ştiri
Bunnyshell anunță o rundă de investiții de 4 milioane de euro

Bunnyshell, startup-ul românesc Enterprise SaaS, anunță o nouă rundă de investiții în valoare de 4 milioane euro. Investitorii existenți au alocat deja 3,5 milioane euro pentru această rundă, iar suma de 300.000 de euro este disponibilă pentru participarea investitorilor privați prin intermediul SeedBlink, platformă de finanțare pentru start-upurile tehnologice europene.

Ticketul minim este de 2.500 de euro pentru persoanele fizice care doresc să devină acționari ai companiei, iar campania de finanțare va fi deschisă până la data de 17 august 2023. Infuzia de capital va permite companiei Bunnyshell să-și accelereze creșterea vânzărilor pentru a deservi companiile din Fortune 100 și nu numai, precum și să alimenteze scalarea către etapa de creștere Series A.

“Această investiție este o etapă semnificativă pentru Bunnyshell și o dovadă a valorii pe care platforma noastră o oferă echipelor de programare. Mai departe, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piață, să ne extindem acoperirea către firmele Fortune 100 și să continuăm să ne îmbunătățim platforma în beneficiul clienților noștri.

Am deschis runda de finanțare și investitorilor privați pentru că ne dorim să avem cât mai mulți oameni tehnici care să ni se alăture în misiunea noastră de a schimba modul cum se face development. Invităm toți oamenii tehnici și numai să vină alături de noi să construim un produs dezvoltat în România și care este deja folosit la nivel global”, a declarat Alin Dobra, CEO Bunnyshell.

Bunnyshell este o platformă cloud-agnostică de tip „Environments as a Service” care simplifică crearea și menținerea de medii de dezvoltare complete, testare și producție. Platforma permite astfel oricărei echipe de programatori să livreze software mai rapid și să se concentreze pe construirea de produse excelente.

“Investiția în Bunnyshell a fost o decizie ușoară pentru Early Game Ventures. Avem o încredere imensă în abilitatea echipei de a livra, în potențialul produsului de a schimba modul cum se dezvolta software și în marea oportunitate de piață care ne așteaptă în viitor. Bunnyshell are toate ingredientele pentru a deveni standardul industriei pentru automatizarea mediilor de lucru,” a declarat Dan Călugareanu, Managing Partner Early Game Ventures.

“Abordarea inovatoare a companiei Bunnyshell pentru simplificarea dezvoltării software se aliniază perfect cu filosofia noastră de investiții. Suntem încântați să oferim investitorilor privați oportunitatea de a participa la această rundă prin intermediul platformei noastre, deoarece am avut Bunnyshell pe radar de ceva timp,” a declarat Mircea Ghiță, Country Manager România at SeedBlink.

Bunnyshell a obținut deja tracțiune pe piață și a semnat cu peste 70 de clienți B2B, inclusiv companii care au în echipe peste 500 de programatori din Europa, Statele Unite, Canada, America Latină și Asia. Sprijinită de fonduri de investiții, cum ar fi Early Game Ventures și Roca X, compania Bunnyshell este bine poziționată pentru a revoluționa producția de software și să obțină cotă de piață suplimentară cu sprijinul celei mai recente runde de finanțare.