Brazilienii de la Stefanini au deschis un birou la Chișinău

NewMoney 25/05/2017 | 17:38 Ştiri
Brazilienii de la Stefanini au deschis un birou la Chișinău

Compania de soluții IT Stefanini, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, și-a lansat oficial, la Chișinău, subsidiara din Republica Moldova.

Sediul Stefanini Moldova este situat în Centrul de Business Internațional Le Roi. Subsidiara locală, are, în prezent, 65 de angajați care sunt specializați pe limbile rusă, engleză și suedeză, dar este și în căutarea de specialiști vorbitori de spaniolă, germană etc.

Multinaționala braziliană este specializată pe furnizarea de servicii de suport IT și dezvoltare software. Stefanini deservește sectoare precum E-Comerț, telecomunicații, asigurări, infrastructură IT, turism, oferind suport pentru tehnologii precum Java, .NET, Javascript, PHP, C/C++, Mobile. Compania are în portofoliul de clienți companii de top din întreaga lume: Heinz, Hilton Hotels and Resorts, Levi Strauss, Eurocontrol sau Ford Motor Company.

CITEȘTE ȘI: Povestea brazilianului cu un imperiu de un miliard de dolari, care recrutează sute de programatori talentați din România

“Am identificat în Republica Moldova un potențial foarte bun, pentru că aici se pune accent puternic pe educație iar tinerii își doresc să lucreze, să capete experiență și să își dezvolte cunoștințele din domeniul IT”, spune Sabin Gîrlea, Operations Director pentru divizia de Application Development în cadrul Stefanini România.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 39 de țări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.