A apărut un nou jucător pe piața de livrări la domiciliu, în București

NewMoney 02/04/2020 | 16:49 Ştiri
A apărut un nou jucător pe piața de livrări la domiciliu, în București

Compania Urban Logistic intră pe piața de livrări la domiciliu din București cu un nou serviciu de personal shopping. Potrivit datelor companiei, clienții pot comanda dintr-unul sau mai multe magazine sau farmacii, iar livratorii Urban Logistic se vor deplasa la fiecare dintre locațiile specificate pentru a cumpăra produsele din lista clientului.

Livrările sunt făcute de cei 50 de livratori ai companiei pe scuter, astfel putând fi acoperite până la 350 de comenzi pe zi.

’’Cei mai mulți dintre noi întâmpină în această perioadă dificultăți în a-și procura produsele pe care le doresc pentru că supermarket-urile au capacitatea de livrare depășită, iar  farmaciile nu livrează la domiciliu. Dorim să ajutăm oamenii să respecte măsurile impuse de situația generată de criza medicală Covid-19, astfel că am conceput un serviciu prin care clientul își face o lista de cumpărături, de la un magazin sau mai multe, iar livratorii noștri merg în locațiile respective pentru a ridica produsele în locul clientului’’, explică Lars Lund, Managing Partner, Urban Logistic (foto).

Lars Lund este un antreprenor de origine daneză cu experiență pe piața din România. El a ocupat pozitia de country manager al retailerului de mobilier kika România, între 2006 și 2014.

Printre supermarket-urile din care clienții Urban Logistic pot comanda produse se numără Carrefour, Mega Image, Kaufland, Lidl, Auchan, Cora și farmaciile SensiBlu, HelpNet, Catena, Dr. Max, Dona.

Plata se face exclusiv online doar după ce șoferul confirmă că a găsit produsele solicitate. Greutatea comenzii nu poate depăși 10 kilograme, iar costul de livrare pentru o comandă la un furnizor este de 29,99 lei.

Pentru siguranța clienților și a echipei, compania ia toate măsurile necesare pentru protejare și igienizare. Curierii poartă echipament adecvat, mănuși de protecție, măști medicale și gel dezinfectant.