Altex deschide un nou magazin după o investiție de peste un milion euro

Andrei Dumitru 20/10/2020 | 12:12 Ştiri
Altex deschide un nou magazin după o investiție de peste un milion euro

Altex deschide un nou magazin pe 21 octombrie în mall-ul AFI Brașov, după o investiție de peste un milion de euro. Noul magazin este al doilea inaugurat în Braşov.

,,Altex continuă strategia de extindere la nivel național chiar și în contextul actual, pentru că, mai ales în vremuri dificile, investițiile reprezintă drive-ul economiei. În plus, Brașovul este un oraș în continuă expansiune, prin urmare, venim cu un nou magazin pentru a deservi cererea în creștere de tehnologie și inovație”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Cel mai nou centru de servicii din rețeaua Altex, localizat în centrul comercial AFI Brașov, va funcționa de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Măsuri pentru limitarea COVID-19 în magazinele Altex

Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin au fost plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Altex România a fost înfiinţată în urmă cu 29 de ani şi, la ora actuală, are peste 120 de magazine deschise în ţară.