5 to go a deschis prima master franciză din Ungaria

Andrei Dumitru 09/06/2022 | 13:02 Ştiri
5 to go a deschis prima master franciză din Ungaria

Radu Savopol, unul dintre fondatorii lanțului de cafenele 5 to go, a anunțat că a deschis prima Master franciză din Ungaria. Proiectul presupune inaugurarea a 75 de cafenele pe teritoriul Ungariei.

”Am cunoscut în aceste 4 luni un partener cu care am bătut palma în barul unui hotel și am agreat termenii principali ai colaborării dintre noi după care fiecare dintre noi a început să își facă treaba. Ambele echipe din România și Ungaria au lucrat și au reușit într-un timp foarte scurt să deschidă prima locație, aseară semnând și contractul de master franciză”, a scris Radu Savopol, pe pagina sa de Facebook.

De la începutul acestui an, ritmul de expansiune 5 to go a ajuns la o medie de 16 unități deschise lunar, din ianuarie și până acum. Astfel, 64 de cafenele noi sunt deschise, iar 17 sunt în proces de amenajare.

„Începutul de an a venit cu semnale pozitive, care ne fac să credem cu și mai mare intensitate că vom încheia acest an cel puțin cu obiectiv îndeplinit 100% – 200 de unități deschise pe plan local. O realizare a acestui an este și conturarea modelului de business la nivel internațional. Am definit acest model, lansat deja cu succes pe 3 piețe internaționale – Franța, Belgia și Marea Britanie -, curând urmând a fi lansat și în Ungaria”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

FOTO: Laszlo Raduly