Wellness Solutions vizează o cifră de afaceri de 4 milioane EUR în 2023 si își extinde portofoliul

Andrei Dumitru 11/05/2023 | 15:29 Ştiri
Wellness Solutions vizează o cifră de afaceri de 4 milioane EUR în 2023 si își extinde portofoliul

Wellness Solutions, distribuitor din Romania de echipamente fitness pentru acasă, dar și pentru uz comercial, anunță un nou parteneriat cu Kettler Garden pentru a oferi mobilier de grădină premium și țintește astfel pentru 2023 o cifră de afaceri consolidată de 4 milioane EUR.

Anul acesta, Wellness Solutions aduce o nouă linie de produse pe piața din România. Prin semnarea unui acord de parteneriat cu unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de grădină premium, cu peste 70 de ani de experiență în acest domeniu, Kettler, Wellness Solutions adaugă o nouă componentă de calitate: piese de mobilier de grădină de ultimă generație realizate din materiale superioare și ușor adaptabile la orice fel de spațiu.

Diversificarea gamei de produse este un obiectiv continuu de a atrage noi clienți și de a oferi bazei existente de clienți noi soluții pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Astfel, compania va extinde gama de servicii, oferind produse pentru zonele de relaxare și activități în aer liber.

Cifra de afaceri consolidată pentru 2023, estimată la 4 milioane EUR, include rezultatele preconizate a fi generate de vânzările de echipamente de fitness pentru acasă și echipamente de fitness pentru sălile de sport.

„Continuăm să ne optimizăm portofoliul de produse de fitness, oferind produse de înaltă calitate și cel mai bun raport calitate-preț. În același timp, deschidem noi piețe, cu scopul de a satisface nevoile clienților noștri atât pentru activități în interior, cât și în aer liber. Pandemia a accelerat tendința și nevoia existente deja pentru un stil de viață mai sănătos, o nutriție mai echilibrată și o stare bună de sănătate, în general. În urma crizei sanitare, vânzările de produse de fitness pentru uz casnic de cea mai bună calitate au crescut semnificativ.

Oamenii au făcut schimbări în stilul de viață și iau în considerare beneficiile exercițiilor fizice acasă. Mulți au păstrat acest obicei dar, pe de altă parte, oferta de echipamente pentru uz comercial începe să-și revină, datorită dorinței continue de socializare, oamenii începând deja să revină la vechea rutină, la antrenamentele în sălile de sport. În plus, marile lanțuri au început să investească în locații noi și vedem acum din ce în ce mai multe săli de sport de tip „boutique”, unde oamenii au avantajul de a face mișcare în spații mai puțin aglomerate, cu instructor, pe aparate profesionale, variate, și un serviciu mai personalizat”, spune Tania Papagiannopoulou, CEO Wellness Solutions.

Cu peste 10 mărci de fitness profesionale de top în portofoliu, Wellness Solutions este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața wellness din România. În ultimii 12 ani, compania a fost distribuitorul exclusiv al mărcilor de fitness Kettler, BH Fitness și Schwinn în România și a deschis primul showroom Kettler din Europa, în Bucureşti.

„Atenția noastră s-a concentrat mereu pe clienți și nevoile acestora, așa că am căutat să îmbunătățim permanent experiența de cumpărare, relația cu aceștia și dorim să le oferim în continuare produse de calitate și toate serviciile de care să fie mulțumiți”, a adăugat Tania Papagiannopoulou, CEO al Wellness Solutions

Compania mai are în portofoliu și alte mărci internaționale celebre, precum Nautilus, Toorx, Schwinn, Bowflex, Everfit, BH Fitness etc., care completează oferta în ceea ce privește cele mai noi tehnologii, funcționalitate, design și bugete variate. Wellness Solutions este, de asemenea, producătorul propriului brand de fitness – TECHFIT, distribuit în toată Europa.