Vista Bank lansează o aplicație nouă de mobile banking și își schimbă gama de produse

NewMoney 24/10/2019 | 15:59 Ştiri
Vista Bank lansează o aplicație nouă de mobile banking și își schimbă gama de produse

Vista Bank, fosta Marfin Bank anunță lansarea unei noi generații de produse și servicii pentru persoane fizice și companii și o nouă aplicație de mobile banking.

Astfel, noua generație de produse și servicii Vista Bank pentru persoane fizice și companii include:

  • o versiune actualizată, cu facilități extinse a Vista Internet Banking;
  • o nouă aplicație Vista Mobile Banking
  • noi carduri de debit contactless
  • introducerea pachetelor de cont curent;
  • soluții de economisire, cu dobânzi de până la 4% pe an pentru 14 luni și 4,2% pe an pentru 18 luni, pentru sume noi.

„La Vista Bank, ne respectăm promisiunile de a le oferi clienților relații de afaceri personalizate, produse atractive, cu valoare adăugată, și servicii de înaltă calitate. Noua generație de produse și servicii pe care o lansăm astăzi face parte din acest angajament, prin oferirea de soluții convenabile și integrate pentru activitățile bancare de zi cu zi, adaptate preferințelor clienților. În plus, am atașat pachetelor de cont curent o asigurare de viață a cărei primă este suportată integral de către bancă, pentru că ne dorim să oferim și protecție clienților noștri, pe lângă o experiență bancară de înaltă calitate. Per ansamblu, acesta este un pas important pentru Vista Bank în a fi mai aproape, mai rapidă și mai puternică pentru clienții săi”, a declarat Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank România.

Vista Bank se adresează IMM-urilor, clienților corporate și persoanelor fizice cu venituri peste medie, în special companiilor cu o cifră de afaceri între 3 – 50 de milioane de euro și persoanelor fizice cu venit lunar net de peste 5.000 de lei – clienţi moderni, utilizatori cu frecvență medie și ridicată de produse financiare, cu un stil de viaţă activ şi care preferă interacţiunea cu banca prin canale alternative precum cardurile, internet şi mobile banking în cazul produselor standard şi care se aşteaptă la consultanţă dedicată, personalizată pentru produsele cu un grad de complexitate mai ridicat.

Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank.

La finele anului trecut, Vista Bank se afla pe locul 22 în sistem, cu active de 1,9 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 0,44%.