VIDEO. TOP 10 filme de văzut de Crăciun la Netflix

Elena Marinescu 21/12/2021 | 09:30 Fapt Divers
VIDEO. TOP 10 filme de văzut de Crăciun la Netflix

Ca în fiecare an, Netflix a pregătit un calup special de filme dedicate Crăciunului, una dintre cele mai mai așteptate sărbători de iarnă. Publicul are de ales  dintr-o mulțime de filme romantice și captivante. 

A Christmas Prince

Crăciunul vine mai devreme pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege. Din distribuție fac parte: Rose McIver,Ben Lamb, Alice Krige.

The Knight Before Christmas

Un cavaler medieval englez ajunge în mod inexplicabil în timpurile noastre, în perioada sărbătorilor de iarnă, și se îndrăgostește de o profesoară de liceu care nu mai spera să fie vreodată fericită într-o relație. Din distribuție fac parte: Vanessa Hudgens, Josh Whitehouse.

Christmas Inheritance

Ellen Langford (Eliza Taylor) poate moșteni afacerea oferită cadou de tatăl ei, dar cu o condiție: ea trebuie să livreze o carte specială de Crăciun către fostul partener al tatălui său din Snow Falls, orașul natal pe care nu-l cunoscuse niciodată. Când o furtună de zăpadă o ține țintuită în hanul orașului, Ellen găsește o poveste de dragoste și descoperă adevăratul dar al Crăciunului. Din distribuție fac parte: Eliza Taylor, Jake Lacy.

Love Hard

O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva. Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată. Din distribuție fac parte Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet, James Saito.

A Castle for Christmas

Sophie Brown (Brooke Shields), o celebră autoare, călătorește în Scoția sperând să cumpere un mic castel, însă ducele Myles (Cary Elwes), arțăgosul proprietar al acestuia, ezită să-l vândă unei persoane din afara țării. Încercând să ajungă la un compromis, cei doi se ceartă tot timpul și, pe parcurs, au parte de mai mult decât și-au imaginat. Din distribuție fac parte: Cary Elwes, Brooke Shields, Vanessa Grasse.

Last Christmas

Kate (Emilia Clarke) bântuie fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun, și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de Elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și trebuie să crezi. Din distribuție fac parte: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh.

The Princess Switch

O patisieră modestă din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că seamănă ca două gemene și fac un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia Crăciunului. Din distribuție fac parte: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar.

The Perfect Holiday

Benjamin (Morris Chestnut) este un compozitor care încearcă să pătrundă în muzica, oferind o copie a albumului lui de Crăciun unui artist rap, pe nume J-Jizzy (Charles Q. Murphy). Nancy (Gabrielle Union) este o mamă divorțată, care este prea ocupata de cei trei copii ai săi. Fiica ei, Emily (Khail Bryant) își amintește un comentariu recent al mamei sale care spune ca un compliment de la un bărbat ar fi cel mai bun cadou de Crăciun. In vizita la mall, vine rândul lui Emily de a se așeza. Din distribuție fac parte: Dennis Albanese, Morris Chestnut, Lisa Datz.

Operation Christmas Drop

În timp ce adună dovezi pentru a închide o bază a forțelor aeriene americane situată la tropice, o asistentă a unui congresmen se atașează de un căpitan mărinimos. Din distribuția filmului fac parte: Alexander Ludwig, Virginia Madsen, Kat Graham, Aaron Douglas.

The Holiday Calendar

O fotografă talentată și plafonată la locul de muncă moștenește un calendar de advent care poate prezice viitorul, arătându-i astfel și calea către iubire. Din distribuție fac parte: Kat Graham,Quincy Brown,Ethan Peck.