Un producător de jocuri se mută în clădirea de birouri Campus 6 de lângă Politehnica

Andreea Neferu 13/07/2018 | 12:48 Ştiri
Un producător de jocuri se mută în clădirea de birouri Campus 6 de lângă Politehnica

Superhippo, companie românească producătoare de jocuri freemium, a închiriat 1.250 de metri pătrați în proiectul de birouri Campus 6, dezvoltat de suedezii de la Skanska lângă stația de metrou Politehnica.

Campus 6 va avea patru clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 82.000 de metri pătrați. Spațiul închiriat de Superhippo, în prima clădire din Campus 6, ce ar urma să fie gata în al treilea trimestru al acestui an, poate găzdui circa 120 de persoane, potrivit estimărilor NewMoney. Superhippo a realizat jocuri precum Armor Blitz Online sau Don`t Be Squared, potrivit informațiilor de pe site-ul propriu.

Printre ceilalți chiriași ai primii clădiri din Campus 6 se mai numără London Stock Exchange Group, grupul de infrastructură a piețelor internaționale, respectiv o cafenea Starbucks și Spaces, companie olandeză care oferă spații de lucru flexibile pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori sau start-upuri.

Skanska a vândut recent prima clădire a proiectului de birouri către austriecii de la CA Immo, valoarea tranzacției fiind de 53 de milioane de euro.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.