Transportatorii şi fermierii au blocat Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Cozi de maşini de 6 kilometri

Elena Marinescu 19/01/2024 | 14:52 Ştiri
Transportatorii şi fermierii au blocat Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Cozi de maşini de 6 kilometri

Traficul rutier este blocat, vineri, pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, după ce trei capete tractor au oprit pe carosabil, iar şoferii protestează. Pe sensul către Ploieşti s-a format coloană de 6 kilometri.

Protestele fermierilor şi transportatorilor continuă, vineri, şi în judeţul Satu Mare, aproximativ 50 de utilaje fiind la Vama Halmeu, Autorităţile au creat o bandă specială pentru autoturismele şi camioanele care se întorc în Ucraina.

Traficul rutier este oprit, vineri după-amiază, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, în zona localităţii Dumbrava, pe sensul de mers către Ploieşti, din cauza protestului transportatorilor şi fermierilor.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la kilometrul 62, pe sensul de mers către Ploieşti, în zona localităţii Dumbrava, trei capete tractor au oprit pe carosabil, blocând banda de urgenţă, banda 1 şi banda 2.

Sursa citată de News.ro a precizat că protestatarii au coborât din autovehicule şi merg pe jos. Poliţiştii anunţă, de asemenea, că s-a format coloană de aproximativ 6 kilometri, pe sensul către Ploieşti.