The Beer Institute deschide în București al doilea concept store, în urma unei investiții de 35.000 de euro

NewMoney 13/02/2019 | 16:32 Ştiri
The Beer Institute deschide în București al doilea concept store, în urma unei investiții de 35.000 de euro

Compania Craft Industries, care operează magazinul specializat în comercializarea de bere artizanală românească „The Beer Institute”, va deschide pe 15 februarie al doilea concept store, în complexul Agora Floreasca din București. Investiția se ridică la 35.000 de euro.

În magazinul din Agora Floreasca se vor regăsi peste 150 de varietăți de bere artizanală românească, de la micro-berării din București, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu sau Buzău, precum și cidru artizanal din Sălaj sau Argeș.

În plus, la raft vor fi și articole de colecție, precum pahare, postere, căciuli sau alte produse inscripționate cu însemnele producătorilor.

Ca o noutate, iubitorii de bere vor putea cumpăra și gustări artizanale, fabricate în România – chipsuri, grisine, crackers sau popcorn. Totodată, magazinul va avea și o zonă pentru degustări de bere, cu 16 locuri, unde pasionații de bere pot sta.

„Ne dorim să oferim o experiență completă celor care ne trec pragul. În acest moment, suntem destinația cu cea mai mare varietate de bere artizanală din România, iar acest lucru ne-a plasat rapid în preferințele consumatorilor. Ne dorim în permanență să extindem numărul de beri aflate la raft, mai ales că anul trecut s-au lansat peste 10 branduri de bere pe plan local. Cele aproape 40 de micro-berării au lansat peste 160 de etichete noi pe parcursul lui 2018“, a declarat Andreea Săraru, co-fondator al The Beer Institute.

Noul magazin The Beer Institute va fi amplasat în zona centrală a Capitalei, pe Calea Floreasca, nr. 111-113 și va fi deschis zilnic, în intervalul 9.00-21.00.