Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii la reţeaua primară în cartierul Militari. Peste o sută de blocuri, afectate

Andrei Dumitru 02/06/2022 | 14:32 Ştiri
Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii la reţeaua primară în cartierul Militari. Peste o sută de blocuri, afectate

Termoenergetica anunţă, joi, lucrări de reparaţii la reţeaua primară în cartierul Militari, Sectorul 6, fiind afectată furnizarea apei calde în peste o sută de blocuri.

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de azi, în zona Apusului din cartierul Militari Sectorul 6 , în perimetrul străzilor Ghirlandei, Petrăcheşti şi bulevardul Iuliu Maniu se desfăşoară lucrări de reparaţii la reţeaua primară DN 400, cu o vechime de aproape 60 de ani”, a transmis, joi, Termoenergetica.

Pentru efectuarea intervenţiilor, furnizarea apei calde de consum pentru şapte puncte termice, aproximativ 100 de blocuri, va fi oprită.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este joi, 09 iunie 2022, ora 24.00.

”Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile şi lucrările de reparaţii au fost deja începute încă din cursul dimineţii. După finalizarea tuturor tipurilor de lucrări, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsoanelor de conductă”, a mai precizat compania.

Echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât să fie redus termenul estimat de finalizare şi punctele termice afectate să fie repuse în funcţiune.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.