TBI Bank și NETOPIA Payments, parteneriat pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii

Andrei Dumitru 14/01/2021 | 10:52 Ştiri
TBI Bank și NETOPIA Payments, parteneriat pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii

TBI Bank și procesatorul de plăți NETOPIA Payments au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia își propun să finanțeze comercianții mici și mijlocii.

În urma parteneriatului încheiat între cei doi jucători din industria financiară, creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil pe platforma NETOPIA Payments. Aceștia precizează că procesul online de aplicare pentru un împrumut durează aproximativ 5 minute, iar documentația necesară este redusă, comercianții urmând să primească răspuns la 24 de ore de la aplicare.

Prin acest parteneriat, TBI Bank și NETOPIA Payments oferă finanțare de până la 20.000 euro, echivalent în lei. Odată semnat contractul de finanțare, comercianții au acces la fonduri într-un timp scurt și pot folosi banii pentru orice nevoi de business, se arată într-un comunicat de presă transmis de către cele două companii.

”Prin activitatea și parteneriatele noastre, încercăm să venim întotdeauna cu noi soluții eficiente pentru comercianții online. Echipa NETOPIA Payments este în permanență în contact cu aceștia și, astfel, cunoaștem problemele cu care se confruntă zi de zi, mai ales în această perioadă dificilă. De aceea, împreună cu partenerii de la TBI Bank am implementat o soluție de finanțare simplă, rapidă, care răspunde provocărilor pe care le întâmpină comercianții mici și mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finanțare imediată pentru a-și putea susține activitățile și să beneficieze de cele mai bune oportunități de dezvoltare pentru afacerile lor”, a declarat Antonio Eram (foto), CEO NETOPIA Payments.