Superbet intră pe piața poloneză, unde va deschide 50 de agenții până la sfârșitul anului

NewMoney 22/11/2017 | 16:25 Ştiri
Superbet intră pe piața poloneză, unde va deschide 50 de agenții până la sfârșitul anului

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, și-a lansat oficial operațiunile pe piața din Polonia, după ce a obținut licență de operare în retail în luna octombrie. Astfel, Superbet devine singurul operator străin autorizat să funcționeze pe piața poloneză, iar până la finalul anului va avea o rețea de aproape 50 de agenții în Polonia.

Primele agenții vor fi deschise chiar săptămâna aceasta în orașe precum Varșovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw, Poznan și Gdansk.

„Sperăm ca până la Campionatul Mondial de fotbal din 2018 să avem funcționale 100 de agenții. În prima parte a anului viitor, vom primi foarte probabil și licența pentru a opera online și vom lansa super-bet.pl”, spune Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet România.

‘’Piața poloneză are un potențial uriaș – este cea mai mare din regiunea Europei Centrale și de Est – și, de aceea, este foarte importantă pentru noi. Vrem să exploatăm cât mai mult acest potențial, mai ales după adoptarea noilor reglementări care o fac și mai atractivă. Obținerea licenței pentru un operator străin nu a fost deloc un demers ușor, dar licențierea nu garantează succesul. Așa că am conceput o ofertă specială pentru pariorii polonezi care cred că este extrem de competitivă și satisface și cei mai pretențioși jucători”, a declarat Aleš Dobeš, CEO al Superbet Polonia.

Ambasadorul brandului Superbet în Polonia este fotbalistul Jerzy Dudek, fostă vedetă a campionatului englez (portar al echipei Liverpool) și fost membru al echipei naționale a Poloniei.

„Jerzy Dudek, eroul finalei Ligii Campionilor jucate la Istanbul, este de acum Super-eroul care va purta noroc pariorilor pentru a obține cât mai multe satisfacții și câștiguri cu Superbet”, adaugă Dobeš.

Compania-mamă a Superbet Polonia a fost fondată în 2008 de Sacha Dragic, care astăzi este CEO al întregului grup de firme. În această toamnă, Superbet a devenit prima companie din industria pariurilor sportive prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni în valoare de 9,6 milioane de lei vândute unor investitori români.

Superbet, care are peste 2.500 de angajați, are în acest moment o rețea de retail de aproape 1.000 de agenții în toată România. Businessul la nivel național este în prezent consolidat sub umbrela Superbet Holding România, care operează patru branduri de retail – Superbet, BetArena, GoBet și Magic Jackpot.

Acționarul principal al Superbet este și acționarul majoritar al publicației NewMoney.


Sursă foto: Superbet

← Close